Staaldiep 1 - Brielle

verkocht

Op zoek naar een vrijstaande woning in de geliefde en kindvriendelijke wijk Nieuwland-Oost? Dan heb je wellicht je droomwoning gevonden! Deze jonge woning ligt op een geweldige locatie in de wijk aan een doodlopende straat. De achterzijde ligt heerlijk vrij aan een singel. De voorzijde ligt aan de "stadswal" geïnspireerd op de historische vestingwallen van de Brielse binnenstad. De woning is gebouwd met een knipoog naar de architectuur van de historische woningen gelegen in de vesting van Brielle, maar met het woongenot van jonge bouw. De woning heeft 4 slaapkamers, een was/hobby/werkkamer, 2 dakkapellen en een verzorgde zonnige tuin op het zuidwesten.

De kindvriendelijke en populaire woonwijk, waar historie en nieuwbouw zijn samen gebracht, heeft centraal een groot speelveld en een middelbare school. Een klein stukje verder bevindt zich een sportschool en een medisch centrum. De bewoners van deze wijk waarderen de ruime opzet met veel water en groen, maar ook het feit dat je met 5 minuten fietsen in het centrum van de historische vestingstad Brielle staat. In het centrum van Brielle tref je alle voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels op korte afstand. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Vanuit de voortuin stap je via de voordeur de ruime hal in. Hier vindt je de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast, de deur naar de garage en het geheel betegelde toilet met hangend closet en fonteintje. De heerlijk lichte en ruime woonkamer met tuinkamer hebben beide openslaande deuren naar de achtertuin. Bij de sfeervolle erker voorzien van screens is het eetgedeelte gesitueerd. Verder is de woonkamer voorzien van een gashaard, trapkast, een vloer met houten vloerdelen en vloerverwarming. De nette open keuken staat in een U-opstelling en heeft een eiland met eetbar. De keuken is verder voorzien van een 6-pits Smeg gasfornuis met oven, een afzuigschouw, een koelkast, magnetron, vaatwasser, granieten aanrechtblad en een spoelbak met Quooker kraan.

1e verdieping:
Overloop met de trapopgang naar de 2e verdieping en een aparte toiletruimte met hangend closet en fonteintje. Verder de toegang tot de badkamer en de 3 slaapkamers. Er ligt 1 slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een vaste kast en de andere 2 zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, designradiator en een wastafel met meubel. Deze verdiepingsvloer is verder voorzien van een laminaatvloer en alle ramen zijn voorzien van markiezen.

2e verdieping:
Overloop met een dakkapel voorzien van een rolluik en toegang tot de 4e slaapkamer en de was/hobby/werkkamer.
De 4e slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een kopgevelraam met rolluik en een dakkapel met een screen.
In de kamer gelegen aan de achterzijde van de woning bevindt zich de opstelling van de cv ketel (Intergas 2009) en mechanische ventilatie eenheid, verder heeft de ruimte ook een kopgevelraam. Deze kamer is ideaal te gebruiken als was-, hobby- of werkkamer. Deze verdiepingsvloer is ook voorzien van een laminaatvloer.

Garage:
De aangebouwde stenen garage is zowel via de elektrische sectionaaldeur vanaf de buitenzijde te bereiken alsmede via de deur vanuit de hal van de woning. De garage heeft een vliering die d.m.v. een vlizotrap te bereiken is. Verder zitten hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger en er is een uitstortgootsteen aanwezig. De vloer is van beton met een epoxy coating.

Tuin:
De voortuin met oprit voor een auto is afgezet met de kenmerkende betonnen paaltjes in deze wijk (uniforme erfafscheiding). De achter- en zijtuin is heerlijk zonnig gelegen op het zuidwesten en is sfeervol ingericht met een houten tuinhuis, terrassen, een vlonder aan de singel, plataan bomen, gras en groene erfafscheidingen. Aan de zijkant van de woning zit een poort die uitkomt in de voortuin. Verder is er nog een markies op de achtergevel, twee buitenkranen en is er een damwand aan de singelzijde.

Diversen:
- Ruime woning met 4 slaapkamers, was/hobby/werkkamer en een garage met vliering.
- Markiezen op de gehele voorzijde en aan de achterzijde op de begane grond en 1e verdieping.
- De erker en de dakkapel aan de tuinzijde zijn voorzien van screens.
- Het raam op de 2e verdieping aan de voorzijde en de dakkapel aan de garage zijde hebben een rolluik.
- Vloerverwarming begane grond (m.u.v. het toilet en garage).
- Alarminstallatie.
- Oprit met plek voor 1 auto.
- Naast de woning nog een aantal openbare parkeervakken.
- Rustig gelegen aan een doodlopende straat.
- In een kindvriendelijke en geliefde wijk gelegen.
- Volledig geïsoleerd, energielabel B.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2009
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte177 m²
Perceeloppervlakte377 m²
Inhoud716 m³
Inpandigeruimte24 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte24 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl