Voorstraat 153 - Brielle

verkocht

Ben je op zoek naar een sfeervolle woning midden in de historische binnenstad van het pittoreske Brielle? Wil je bij Brielse evenementen op de eerste rang zitten? Dan is deze geschakelde woning wellicht jouw woning! De woning heeft 2 slaapkamers en een zonnig dakterras op het westen met uitzicht op de Brielse Dom.

Door de centrale ligging midden in het centrum zijn alle voorzieningen zoals de supermarkt, winkels en het terras op loopafstand! Geniet van een wandeling in de historische binnenstad met al haar monumentale panden. Liever een dagje naar het strand? Dan ben je natuurlijk ook zo in Rockanje. Verder kom je met de uitvalswegen A15, N218 en de N57 zo in Rotterdam, Zeeland of verder…. Kan het nog idealer? Kortom, een heerlijke plek om te wonen!

Begane grond:
Entree met meterkast en deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een origineel balken plafond, open trap naar de 1e verdieping en geeft via een toog toegang tot de keuken. De nette keuken in L-opstelling is voorzien van een spoelbak, keramische kookplaat met design rvs afzuigkap, oven, carrouselkast, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat, inbouw was/droog combinatie (Siemens) en een kunststof blad in houtmotief. De keuken is erg licht door de lichtkoepel die zich in het platte dak bevindt. Op de begane grond ligt een boeren plavuizen vloer met vloerverwarming als bijverwarming.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot het ruime dakterras, de slaapkamer en het toilet met fonteintje. Slaapkamer met open trap naar de vide en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en design radiator. De 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Vide:
De nokhoogte van de vide bedraagt circa 1,95 meter en heeft een balustrade als afscheiding. De vide is ingericht als 2e slaapkamer en is voorzien van 2 Velux kantelramen en een bergkast waar de cv-combiketel en de verdeler ten behoeve van de vloerverwarming staan opgesteld. Verder is er nog bergruimte achter de knieschotten.

Dakterras:
Het zonnige dakterras is circa 10 m2, is gelegen op het westen, heeft houten vloerdelen en een fraai uitzicht op de Brielse Dom.

Diversen:
- Gelegen in de gezellige vesting van Brielle op loopafstand van winkels, restaurants en cafés.
- Zonnig dakterras op het westen gelegen.
- Vloerverwarming als bij verwarming op de begane grond.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte50 m²
Perceeloppervlakte37 m²
Inhoud198 m³
Inpandigeruimte5 m²
Buitenruimte10 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinzonneterras
Bergruimte
Inpandigeruimte5 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl