Deel 35 - Brielle

verkocht

Een ruime 2/1 kapwoning met aangebouwde garage en zonnige achtertuin op het zuidwesten met een schitterend vrij uitzicht! De woning is gelegen op 216 m² eigen grond aan de rand van de woonwijk “de kleine Goote”.

De woning ligt nabij het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree, geheel betegeld toilet met fontein, meterkast, trap naar de 1e verdieping, een trapkast met verdeler van de vloerverwarming, vaste kast en een deur naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming als bijverwarming. Vanuit de woonkamer is er via de schuifpui toegang tot de zonnige achtertuin. De open keuken in U-opstelling is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een combimagnetron, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en close-in boiler.

1e verdieping:
Overloop met een trap naar de 2e verdieping, vaste kast en toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, douchecabine, ligbad, hangend closet en design radiator. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een laminaatvloer en heeft een vaste schuifdeurenkast. De slaapkamer aan de achterzijde heeft over de gehele breedte een dakkapel met kunststof kozijnen, raamhorren en een elektrisch rolluik.

2e verdieping:
Voorzolder met een vast kast met dakraam, knieschot-berging, mechanische ventilatie eenheid, opstelling van de cv-combi ketel (Remeha 2017) en de wasmachine- en droger aansluiting.
De 3e slaapkamer is voorzien van tapijt, knieschotbergingen en heeft aan de voor- en achterzijde een dakraam.

Garage:
De aangebouwde garage van steen heeft een elektrische sectionaal deur en is voorzien van plavuizen. Vanuit de garage is er ook een zijdeur naar de achtertuin.

Tuin:
Zowel de voor- als achtertuin zijn netjes onderhouden. De voortuin heeft een oprit voor de garage.
De verzorgde achtertuin met terrasoverkapping en zonnescherm, is gelegen op het zonnige zuidwesten en grenst aan een singel met schitterend vrij uitzicht.

Diversen:
-Goed onderhouden woning.
-Vrij uitzicht en achtertuin op het zuidwesten.
-Bouwjaar van de woning is 1989.
-Voorzien van 8 zonnepanelen.
-Woonoppervlakte 113 m2.
-Terrasoverkapping in de achtertuin.
-Vlonder terras aan de singel.
-Gelegen in een rustige straat.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1989
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte113 m²
Perceeloppervlakte216 m²
Inhoud467 m³
Inpandigeruimte17 m²
Buitenruimte25 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte17 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl