Twee Getuigen - Brielle € 400.000,- tot € 825.000,- v.o.n.

Uniek en historisch wonen in Twee Getuigen - Brielle

Aan de rand van Brielle, op steenworp afstand van het historisch centrum van Brielle, worden in totaal 84 grondgebonden huizen en appartementen gerealiseerd.

Twee Getuigen is gelegen aan weerszijde van de Rik in Brielle. Brielle is van oorsprong een vestingstad en heeft vanwege haar geschiedenis een rijke historie. Een deel van Brielle is een beschermd stadsgezicht en er zijn vele rijksmonumenten. De nieuwbouwlocatie is gelegen op een unieke groene plek, net buiten de vesting.

Er wordt in Twee Getuigen een variëteit aan huistypen en -grootte aangeboden. Er komen eengezinshuizen in verschillende grootte, twee-onder-een-kaphuizen en vrijstaande huizen. Er worden ook huizen en appartementen aangeboden in de sociale huur.

De omgeving van Twee Getuigen is heerlijk groen. Er staan veel bomen in de directe omgeving en is er ook veel ruimte voor groen in het nieuwbouwproject. Daarnaast zijn er diverse winkels en scholen gelegen in de directe omgeving.

Op dit moment is de pre-sale gestart.
Ga naar de projectwebsite https://www.tweegetuigen.nl/stel-samen/ en maak een account aan (rechtsboven aan de pagina) en geef aan welk type huis uw voorkeur heeft. Wij zullen u dan als eerste informeren over de nieuwe ontwikkelingen en de start verkoop.

Waarom u wilt wonen in Twee Getuigen?
- 62 unieke huizen: eengezinshuizen, eengezinshuizen XL, twee-onder-een-kaphuizen en vrijstaande huizen.
- Unieke locatie aan de rand van historische Brielle.
- Minimaal 3 slaapkamers mét uitbreidingsmogelijkheden.
- Gasloos, zonnepanelen en uitstekende isolatie: klaar voor de toekomst.
- Realiseer uw droomhuis door de verschillende ruwbouwopties.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Foto's

house
house
house
house
house
house

Ik wil graag:


logo

Van Ravens Makelaardij

Turfkade 12
3231 AR Brielle
Tel: 0181 487 120

info@vanravens.nl

http://www.vanravens.nl