Twee Getuigen - Brielle € 425.000,- tot € 800.000,- v.o.n.

START VERKOOP FASE 1A begint op 29 februari 2024.
Fase 1a omvat 15 eengezinswoningen, 4 eengezinswoningen XL en 6 twee-onder-een-kap woningen.
Inschrijven kan t/m maandag 11 maart as. 12.00 uur.
Kijk op de projectwebsite www.tweegetuigen.nl voor meer informatie.

Uniek en historisch wonen in Twee Getuigen - Brielle
Aan de rand van Brielle, op steenworp afstand van het historisch centrum van Brielle, worden in totaal 84 grondgebonden huizen en appartementen gerealiseerd.

Twee Getuigen is gelegen aan weerszijde van de Rik in Brielle. Brielle is van oorsprong een vestingstad en heeft vanwege haar geschiedenis een rijke historie. Een deel van Brielle is een beschermd stadsgezicht en er zijn vele rijksmonumenten. De nieuwbouwlocatie is gelegen op een unieke groene plek, net buiten de vesting.

Er wordt in Twee Getuigen een variëteit aan huistypen en -grootte aangeboden. Er komen eengezinshuizen in verschillende grootte, twee-onder-een-kaphuizen en vrijstaande huizen. Er worden ook huizen en appartementen aangeboden in de sociale huur.

De omgeving van Twee Getuigen is heerlijk groen. Er staan veel bomen in de directe omgeving en is er ook veel ruimte voor groen in het nieuwbouwproject. Daarnaast zijn er diverse winkels en scholen gelegen in de directe omgeving.

Waarom u wilt wonen in Twee Getuigen?
- 62 unieke huizen: eengezinshuizen, eengezinshuizen XL, twee-onder-een-kaphuizen en vrijstaande huizen.
- Unieke locatie aan de rand van historische Brielle.
- Minimaal 3 slaapkamers mét uitbreidingsmogelijkheden.
- Gasloos, zonnepanelen en uitstekende isolatie: klaar voor de toekomst.
- Realiseer uw droomhuis door de verschillende ruwbouwopties.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Eengezinswoning Type A

Kenmerken: - Beukmaar 5,4 m. - Woonoppervlakte circa 128 m². - Bouwnummers 27 en 30 zijn hoekwoningen. - Bouwnummers 28 en 29 zijn tussenwoningen. - De woningen hebben een ligging op het westen. - Aan de voorzijde kijken de woningen uit over het water. - 3 slaapkamers op de 1e verdieping. - Moderne badkamer met o.a. een douchehoek, wastafel en vloerverwarming. - Grote, open ruimte op de 2e verdieping, waar het goed mogelijk is een of meerdere kamers te realiseren. - Openbaar parkeren in het hofje achter/naast de woningen. - Veel mogelijkheden om de woning helemaal voor u “op maat” te maken via de extra opties. - De bouwnummers 27 en 30 zijn naast vloerverwarming ook voorzien van vloerkoeling - De woningen zijn energieneutraal. Disclaimer: Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beschikbare woningen

Eengezinswoning Type B

Kenmerken: - Beukmaat 5,7 m. - Woonoppervlakte circa 137 tot 141 m². - Bouwnummers 17, 20, 31, 37, 54 en 57 zijn hoekwoningen. - Bouwnummers 32 t/m 36 zijn tussenwoningen. - Bouwnummers 17, 20, 54 en 57 hebben een tuinligging op het zuidoosten. - Bouwnummers 31 t/m 37 hebben een tuinligging op het noordwesten. Ideaal om na een drukke werkdag nog even te kunnen borrelen of eten in de avondzon. - Bouwnummers 54 en 57 zijn met de achtertuin en vlonder gelegen aan het water. - Bouwnummers 31 t/m 37 kijken uit over de Kloostertuin. - De woningen met ligging aan de Kloostertuin hebben een speelse erker in de keuken. - 3 slaapkamers op de 1e verdieping. - Moderne badkamer met o.a. een douchehoek, wastafel en vloerverwarming. - Grote, open ruimte op de 2e verdieping, waar het goed mogelijk is een of meerdere kamers te realiseren. - Openbaar parkeren in het hofje achter/naast de woningen. - Veel mogelijkheden om de woning helemaal voor u “op maat” te maken via de extra opties. - De bouwnummers 17, 20, 31, 37, 54 en 57 zijn naast vloerverwarming ook voorzien van vloerkoeling. - De woningen zijn energieneutraal. Disclaimer: Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beschikbare woningen

Eengezinswoning XL type D

Kenmerken: - Beukmaat 6,9 m. - Woonoppervlakte circa 166 m². - Bouwnummers 4, 10, 18, 19, 55 en 56. - Bouwnummer 10 heeft een parkeerplaats op eigen terrein. - Bouwnummers 4 en 10 hebben een ligging op het zuidwesten. - Bouwnummers 18, 19, 55 en 56 hebben een tuinligging op het zuidoosten. - Een inpandige berging aan de voorzijde van de woning. - Heerlijke, brede woonkamer aan de achterzijde van de woning. - 4 ruime slaapkamers op de 1e verdieping. - Separaat toilet op de 1e verdieping. - Luxe uitgevoerde badkamer met douchehoek, voorzien van een draingoot, wastafel, handdoekradiator en vloerverwarming. - Grote, open ruimte op de 2e verdieping, waar het goed mogelijk is om een of meerdere kamers te realiseren, en een technische ruimte met aansluitpunt voor de wasmachine. - Veel mogelijkheden om de woning helemaal voor u “op maat” te maken via de extra opties. - De bouwnummers 4 en 10 zijn naast vloerverwarming ook voorzien van vloerkoeling - De woningen zijn energieneutraal. Disclaimer: Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beschikbare woningen

Twee-onder-een-kap woning type E

Kenmerken: - Beukmaat 6,0 m - Woonoppervlakte circa 154 tot 160 m². - Bouwnummers 2, 3, 11 t/m 16 en 21 t/m 26. - Bouwnummers 21 en 26 zijn voorzien van een topgevel. - Bouwnummers 2 en 3 hebben een ligging op het zuidwesten. - Bouwnummers 11 t/m 16 en 21 t/m 26 hebben een tuinligging op het zuidoosten. - Erfafscheiding met openbaar gebied (voor- en achterzijde tuin) wordt aangebracht. - Een geïsoleerde berging van circa 15 m². - Perfecte indeling om een woonkeuken te realiseren. - Ruime, tuingerichte woonkamer van circa 31 m². - 3 royale slaapkamers op de 1e verdieping en een separaat toilet. - De badkamer is luxe ingericht met fraai sanitair en tegelwerk, dubbele wastafel, douchehoek, vloerverwarming en handdoekradiator. - Grote, open ruimte op de 2e verdieping, waar het goed mogelijk is een of meerdere kamers te realiseren. - Aparte ruimte voor de wasmachine. - Parkeerplaats op eigen terrein. (m.u.v. bnr 16) - Veel mogelijkheden om de woning helemaal voor u “op maat” te maken via de extra opties. - De woningen zijn energieneutraal. Disclaimer: Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beschikbare woningen

Foto's

house
house
house
house
house
house

Ik wil graag:


logo

Van Ravens Makelaardij

Turfkade 12
3231 AR Brielle
Tel: 0181 487 120

info@vanravens.nl

http://www.vanravens.nl