Mr Egter v Wissekerkepln 6 - Brielle

€ 499.500,- k.k.

Op één van de mooiste en meest unieke plekjes van Brielle met riant uitzicht over de Molenvest, bieden wij deze jaren dertig twee-onder-één kap woning aan! Een perceel van maar liefst 400 m2 met een aangebouwde garage, aparte vrijstaande grote schuur en een prachtige groene tuin aan het water met zicht op de Brielse polder!

De woning ligt in een klein wijkje op een Ravelijn dat deel uitmaakt van de historische vesting van Brielle. De vesting van Brielle is beschermd stadsgezicht. Het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels liggen op loopafstand. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree met de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Lichte doorzon woonkamer met erker, openslaande deuren en zijramen. Keukenruimte met toegang naar een ruime kelderkast. De keuken heeft een rechte opstelling en is functioneel maar gedateerd. Vanuit de keuken een deur (waar van oorsprong een deur naar de achtertuin heeft gezeten) naar de aanbouw met een gedateerde badkamer voorzien van een toilet en douche ruimte. Bergruimte met opstelling cv-ketel (Nefit 2009) en wasmachineaansluiting.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een trap naar de 2e verdieping. Aan beide kanten van de woning een dakkapel verdeeld over alle kamers/overloop.

2e verdieping:
De zolder bestaat uit een voorhalletje met een inbouwkast, een hobby- of slaapkamertje met daarachter opslagruimte.

Berging:
In de tuin staat een grote ruime berging welke bestaat uit hout en kunststof. De berging is voorzien van een tegelvloer en elektriciteit.

Garage:
De aangebouwde stenen garage met openslaande houten deuren aan weerszijde is voorzien van elektriciteit.

Tuin:
De voor-, zij- en met name de achtertuin zijn groen. De ligging en het uitzicht is echt een plaatje!
De achtertuin ligt aan het water met zicht op de Brielse polders.

Bijzonderheden:
- Zeer bijzondere ligging op een Ravelijn.
- Een perceel van maar liefst 400 m2.
- Grote vrijstaande berging én een aangebouwde garage.
- Bouwjaar circa 1935.
- Erfpachtgrond van de gemeente Voorne aan Zee. Het betreft hier een eeuwigdurend recht van erfpacht, de canon bedraagt €4,54 per jaar.
- Niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ 499.500,- k.k.
Statusonder bod
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1935
Statusonder bod
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte91 m²
Perceeloppervlakte400 m²
Inhoud437 m³
Inpandigeruimte16 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg en vrij uitzicht
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte16 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl