Hoogaars 82 - Brielle

verkocht

Welkom in deze hoekwoning gelegen in de wijk Zuurland met een fantastisch vrij uitzicht over de polder aan de achterzijde. Met een heerlijke tuin, woon én tuinkamer, 3 slaapkamers biedt deze woning aangename en functionele leefruimtes in een fijne buurt. Het is hier lekker rustig wonen, terwijl alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik zijn. Wil je deze woning zelf ervaren? Neem gerust contact op voor een bezichtiging en ontdek of dit jouw nieuwe thuis kan zijn.

Deze woning bevindt zich in de wijk Zuurland met het gemak van winkelcentrum Reede op loopafstand, hier vind je o.a. een supermarkt, bakker, snackbar, bloemenwinkel. Daarnaast ben je slechts een korte rit verwijderd van het historische centrum van Brielle, waar alle verdere benodigdheden binnen handbereik zijn. Het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen liggen ook erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Bij binnenkomst wordt je begroet door een entree met een vrolijke patchwork laminaatvloer. Hier vind je ook de meterkast, het geheel betegelde toilet, de trap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer.
De woonkamer (type doorzon) met open keuken is lekker licht. Een toog leidt naar wat vroeger de garage was, nu omgetoverd tot een knusse tuinkamer met een houtkachel en een kunststof pui die toegang biedt tot de zijtuin. De keuken, in een hoekopstelling, beschikt over een gasfornuis, afzuigkap, oven, spoelbak, boiler en een SMEG koelkast. Op de vloer van de woonkamer, keuken en tuinkamer ligt laminaat en de wanden zijn afgewerkt met granol en spuitwerk. Via de keuken kom je in de bijkeuken met plavuizen vloer met vloerverwarming, waar je een werkblad, vaatwasser en kasten voor opbergruimte vindt.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping vind je een overloop met hetzelfde patchwork laminaat als beneden. Hier zijn twee slaapkamers, voorheen drie, en de badkamer te vinden. Via de kastenkamer krijg je toegang tot de hoofdslaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Aan de voorzijde is nog een slaapkamer met behangwandafwerking. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer heeft een inloopdouche, toilet, wastafel met meubel en designradiator en is verder voorzien van een raam voor natuurlijke ventilatie.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping is er een overloop met de cv-ketel (Remeha 2019), de mechanische ventilatie eenheid, wasmachineaansluiting, wastafel met meubel en een dakraam. Hier vind je ook de deur naar de derde slaapkamer met dakraam en kunststof dakkapel. Verder ligt er laminaat op deze verdieping en zijn er knieschotbergingen aanwezig.

Tuin:
De voortuin biedt ruimte voor een auto op de oprit. De achter- en zijtuin zijn omringd door groen en voorzien van diverse gezellige (zit)hoeken/terrassen. De heggen zorgen voor privacy en een tuinhekje leidt naar het achterpad.
De tuin is deels bestraat, maar er ligt ook gras en er zijn plantenborders. Met het vrije uitzicht op de polder is het hier heerlijk rustig genieten. Op de achter gevel zit ook nog een zonnescherm.

Diversen:
- In 2023 zijn de buitenkozijnen geschilderd.
- De pui van de tuinkamer met de daarboven gelegen boeidelen, de achterdeur, schuur en dakkapel zijn van kunststof.
- Geheel voorzien van dubbel glas.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Koopsom€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1973
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte142 m²
Perceeloppervlakte338 m²
Inhoud517 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand kunststof

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl