Maarland Noordzijde 76 - Brielle

verkocht

Deze karakteristieke en sfeervolle woning, die zich bevindt op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Brielle, heeft de perfecte combinatie van de historische sfeer en modern comfort! Geniet van het prachtige uitzicht vanuit de voortuin waar je uitkijkt over de levendige haven met boten die voorbij varen. En als je behoefte hebt aan ontspanning? Stap dan in de knusse achtertuin van ongeveer 12 meter diep om heerlijk te relaxen. De woning is smaakvol ingericht, met een ruime woonkamer, nette keuken, moderne badkamer en een beschutte tuin. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

De woning ligt middenin het centrum van de oude vestingstad Brielle aan de haven. Je loopt zo de hoofdstraat in met allerlei winkels en horeca. In Brielle zijn 4 basisscholen, 3 scholen voor voortgezet onderwijs en 1 mbo school. Ook stoppen er diverse bussen die je naar naastgelegen dorpen en grote steden brengen. Met de auto ben je via de N218 en N15 zo op de A15 die weer aansluit op de A4, A16 en A20. In een kwartiertje ben je in Spijkenisse en Rotterdam is slechts een half uur rijden. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar. Kan het nog idealer?

Begane grond:
Entree over de gehele breedte van de woning met de meterkast. Via prachtige glazen openslaande deuren betreed je de ruime woonkamer voorzien van de trapopgang naar de verdieping, een sfeervolle houtkachel en schuifdeuren naar de tuin. De halfopen keuken met een gezellige bar, zorgt ervoor dat je nog steeds in contact bent met zowel de woonkamer als met je gasten. De keuken is uitgerust met een oven, magnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en inbouwspotjes. Vanuit de keuken de deur naar een apart toilet, een deur naar de bijkeuken en een 2e toegang naar de achtertuin. In de bijkeuken vind je de cv-ketel (Intergas 2007) en de aansluitingen voor de wasmachine. De gehele begane grond is voorzien van een houten vloer.

1e verdieping:
Via een vaste open trap in de woonkamer komen we aan op de 1e verdieping. Vanaf hier hebben we toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en een praktische bergvliering. De slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met op maat gemaakte kasten en biedt voldoende opbergruimte. Daarnaast is er nog een vaste kast aanwezig. In de slaapkamer aan de achterzijde vinden we eveneens op maat gemaakte kasten en een extra vaste kast. Vanuit deze slaapkamer is er ook een deur die toegang biedt tot het platte dak. De badkamer uit 2022 is uitgerust met een douche, een wastafelmeubel, een designradiator en een Velux dakraam. De gehele 1e verdieping is eveneens voorzien van een houten vloer.

Zolderverdieping:
Op de overloop van de eerste verdieping bevindt zich een vlizotrap die leidt naar een handige opbergzolder. Deze ruimte is perfect om al je spullen netjes op te bergen!

Tuin:
Zeer diepe tuin met meerdere niveaus, terrassen en gezellige zitplekken. De tuin is op het noordwesten gelegen en biedt een perfecte balans tussen zon en schaduw. Achterin de tuin vinden we nog een vrijstaande houten berging voorzien van elektra met voldoende opbergruimte en een overdekte fietsenstalling. Als extra bonus heeft deze tuin ook nog een handige achterom!

Diversen:
- Markies op de voorgevel (zonwering).
- Badkamer uit 2022.
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas.
- Beschermd stads- of dorpsgezicht.
- Aan de haven gelegen met parkeerruimte voor de deur.
- Op loopafstand van diverse winkels, cafeetjes, restaurantjes en de Brielse Maas.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte92 m²
Perceeloppervlakte162 m²
Inhoud325 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water en in centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl