Christinalaan 13 - Zwartewaal

verkocht

Starters en klussers opgelet! Ben je op zoek naar een woning die je helemaal naar je eigen hand kan zetten? Dan is deze tussenwoning gelegen op de Christinalaan in Zwartewaal wellicht precies wat je zoekt. De woning is gelegen in een fijne kindvriendelijke buurt tegenover een speelweide. Verder is er een heerlijke tuin met ligging op het zuiden, 115 m2 aan woonoppervlakte, 5 slaapkamers en een mogelijkheid voor extra opslag/bergruimte d.m.v. een nabij gelegen garagebox.

Zwartewaal is een mooi rustig dorp op 20 minuten rijden naar Rotterdam. Je bent met 15 minuten op het strand en binnen 10 minuten in Spijkenisse, Hellevoetsluis of het vestingstadje Brielle met veel winkels en uitgaansgelegenheden. Het dorp heeft voorzieningen als een basisschool, openbaar vervoer, buurtwinkel, dorpscentrum De Gaffelaar, fiets-, wandel-, watersport- en paardrijmogelijkheden. Ook zijn er diverse verenigingen en jachthavens met directe aansluiting op het Brielse Meer.

Begane grond:
Vanuit de voortuin stap je via de voordeur de hal van de woning in. In de hal bevindt zich de meterkast, de toiletruimte met staand closet en de deur naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open haard, trapopgang naar de 1e verdieping en een deur naar de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken te vinden. De keuken is voorzien van een keukenblok met bovenkastjes, 5 pits gaskookplaat en een afzuigkap. De gehele begane grond is voorzien van plavuizen.

1e verdieping:
Via de overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De 1e slaapkamer vinden we aan de voorzijde en is voorzien van een wastafel en de andere 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. De kleinere slaapkamer aan de achterzijde heeft nog een vaste kastenwand. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, toiletvoorziening en een wastafelmeubel.

2e verdieping:
Overloop met opstelling van de cv-ketel (Intergas 2010). Op deze verdieping zijn er nog 2 slaapkamers te vinden. De grote slaapkamer is voorzien van knieschotbergingen.

Tuin:
Voor- en achtertuin. De achtertuin is grotendeels bestraat, verder groenborders en voorzien van een houten erfafscheiding. In de achtertuin is verder een stenen berging met daarnaast een samen met de buren gedeelde tuinpoort (achteruitgang). De achtergevel is voorzien van een zonnescherm. De tuin is heerlijk zonnig op het zuiden gelegen.

Garagebox:
Bij voorkeur te koop samen met de woning. Om de hoek van de Christinalaan aan de Achterweg 35 gelegen garagebox. Kadastraal bekend: gemeente Zwartewaal, sectie A, nummer 2167, groot 14 m2.
Vraagprijs € 20.000,- k.k.

Diversen:
- Er is een niet zelfbewoningclausule en ouderdomsclausule van toepassing.
- Gelegen tegenover een speelweide.
- Dakgoten zijn recent vernieuwd.
- De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1975
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte113 m²
Inhoud405 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl