Coosenhoekstraat 45 - Vierpolders

verkocht

Deze goed onderhouden en onderhoudsarme eindwoning, gebouwd in 2016, is op zoek naar nieuwe bewoners! Een fijne eengezinswoning met 2 slaapkamers, een zolder waar makkelijk een 3e slaapkamer gerealiseerd kan worden, zonnepanelen en een tuin met overkapping op het noordwesten.

De woning is gelegen op loopafstand van de dorpskern van Vierpolders. De voetbal- en tennisverenging liggen om de hoek. Verder erg gunstig gelegen ten opzichte van Brielle en Hellevoetsluis met alle benodigde voorzieningen als de grote supermarkten, voortgezet onderwijs, winkels en het medisch centrum Brielle. Ook het strand van Oostvoorne en Rockanje is vlakbij.

Begane grond:
Via de overdekte entree kom je de woning binnen. In de hal vind je de meterkast en het deels betegeld toilet met hangend closet en fontein. De woonkamer met laminaatvloer is licht door diverse raampartijen en de schuifpui naar de achtertuin. Verder in de woonkamer vind je de open trap naar de 1e verdieping en de open keuken. De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Via de schuifpui heb je toegang tot de achtertuin met tuinkamer/overkapping.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. Op deze verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van draai-kiepramen en een laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en een wastafel met meubel.

Zolder:
Op de zolder met dakkapel zijn er knieschotbergingen en een aparte ruimte met de opstelling van de cv-ketel, aansluitingen wasmachine en droger, mechanische ventilatie unit en de omvormer voor de zonnepanelen. Op de zolder is het eventueel mogelijk om een derde slaapkamer te realiseren.

Tuin:
De tuinkamer/overkapping is geheel voorzien van polycarbonaat dakplaten, polycarbonaat zijwanden en schuifpanelen van veiligheidsglas. Hier is het gedurende het hele jaar goed vertoeven! Verder is de tuin voorzien van groenborders, bestrating en een vrijstaande houten berging met elektra.

Diversen:
- Geheel dubbel glas en hardhouten kozijnen.
- De woning is voorzien van 6 zonnepanelen.
- Speelweide met speeltoestellen om de hoek.
- De woning heeft energielabel A.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2016
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte94 m²
Perceeloppervlakte97 m²
Inhoud350 m³
Buitenruimte11 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl