Vischstraat 20 - Brielle

verkocht

Op de beste en eveneens ook populairste plek in de binnenstad van Brielle mogen wij deze winkelruimte/lichte horeca locatie aanbieden! Dit 4-laags monumentaal pand (nummer 10891) heeft een 3-laagse woning gelegen boven de winkel (woonoppervlakte 140 m2).

Door de centrale ligging midden in het centrum zijn alle voorzieningen zoals de supermarkt, winkels en het terras op loopafstand! Geniet van een wandeling in de historische binnenstad met al haar monumentale panden. Liever een dagje naar het strand? Dan ben je natuurlijk ook zo in Rockanje. Verder kom je met de uitvalswegen A15, N218 en de N57 zo in Rotterdam, Zeeland of verder…. Kortom, een heerlijke plek om te wonen en te werken.

Vischstraat 20 winkelruimte:
Aan de drukbezochte winkelstraat is de ingang van de winkelruimte te vinden. Een lichte ruimte van 65 m2 met een balkenplafond en toegang middels een schuifdeur tot de pantry/bijkeuken met toiletruimte. In deze ruimte is detailhandel en lichte horeca toegestaan.

Turfkade 1 woning:
Via de zelfstandige voordeur aan de Turfkade zijde komen we binnen bij woning. Entree, meterkast, vaste wenteltrap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop, entree, ruime studio voorzien van een rechte keukenopstelling met vaatwasser, kookplaat, afzuigkap en wasmachine aansluiting. Toegang tot badkamer, voorzien van douche met cabine en wastafel. Toilet met hangend closet, fonteintje en meterkast. De gehele verdieping heeft een laminaatvloer en is voorzien van enkel glas.

2e verdieping:
Overloop, entree, woonkamer met open keuken voorzien van een koelkast, vriezer, oven, koffieapparaat, vaatwasser en kookplaat met afzuigkap. Toiletruimte met hangend closet, fonteintje, dakraam en Cv-ketel opstelling (Intergas 2013). Badkamer voorzien van douche met cabine, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger. Vaste trap naar 3e verdieping. De gehele verdieping heeft een laminaatvloer en gedeeltelijk dubbelglas.

3e verdieping:
Voorzien van 2 slaapkamers met dakramen en schuifdeuren. De gehele verdieping heeft een laminaatvloer en dubbelglas.

Diversen:
- Studio valt onder de woning.
- Een eventuele huurder voor de winkel is al aanwezig voor ca. € 1.580,- per maand.
- De woning/studio staat nu leeg maar werd verhuurd voor ca. € 2.900,- per maand.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1540
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte206 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl