Queenboroughstraat 17 - Brielle

verkocht

Op een plek met een rijke historie ligt op de 2e verdieping dit leuke 3 kamer appartement. Met een ligging midden in het centrum van de historische vestingstad Brielle is het hier heerlijk wonen. Het appartement heeft een knusse woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers, op de begane grond is er een berging.
Het appartement bevindt zich aan de voormalige "Schoolstraat", waar voorheen de School met de bijbel en de Ulo gevestigd waren en later een dependance van de gemeente gevestigd was. In de jaren '90 is het oorspronkelijke gebouw gesloopt en werd het appartementencomplex gebouwd.

Het appartement ligt middenin het gezellige centrum van de oude vestigingsstad Brielle met al haar voorzieningen en horeca. Bovendien liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, het medisch centrum, sportaccommodaties en uitvalswegen om de hoek. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte en Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn Oostvoorne, Rockanje en ook de haven van Hellevoetsluis prima te bereiken maar ook het Spui en het Brielse Meer zijn nabij gelegen.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met de trapopgang naar de verdiepingen.
Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van het complex en de voordeur van het appartement is aan de achterzijde aan een galerij gelegen.

2e verdieping:
Entree/hal met de meterkast en de toegang tot de slaapkamers, badkamer en de woonkamer. De woonkamer met open keuken is voorzien van een laminaatvloer. Verder is er in de woonkamer een dakkapel en bevindt zich hier de intercom installatie. De open keuken staat in hoekopstelling, er is een dakraam en verder is deze voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigschouw, een oven en een vaatwasser. Vanuit de woonkamer is tevens een bergkast te bereiken met de opstelling van de cv combi ketel (Vaillant 2018) en de wasmachine aansluiting.
In de hal toegang tot de badkamer met toilet, douche en wastafel met meubel, tevens toegang tot de 2 slaapkamers die zich aan de voorzijde van het appartement bevinden. De hal en slaapkamers zijn eveneens voorzien van een laminaatvloer.

Berging:
Op de begane grond gelegen berging van circa 5 m2.

Diversen:
- Geheel dubbele beglazing.
- De VvE bijdrage bedraagt € 82,33 per maand.
- Bouwjaar van het appartement is 1996.
- Gelegen in het centrum dichtbij de vele voorzieningen van Brielle.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbovenwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1996
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte51 m²
Inhoud159 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl