Nieuwstraat 10 - Brielle

verkocht

Heb jij 2 rechterhanden? Dan kun je van deze woning jouw eigen sfeervolle woonplek maken!
In de historische vesting van Brielle, aan de pittoreske Nieuwstraat, ligt deze karakteristieke woning met een prachtig vrij uitzicht aan de achterzijde over de haven.

De woning ligt middenin het centrum van de oude vestingstad Brielle aan de haven. Je loopt zo de hoofdstraat in met allerlei winkels en horeca. In Brielle zijn 4 basisscholen, 3 scholen voor voortgezet onderwijs en 1 mbo school. Ook stoppen er diverse bussen die je naar naastgelegen dorpen en grote steden brengen. Met de auto ben je via de N218 en N15 zo op de A15 die weer aansluit op de A4, A16 en A20. In een kwartiertje ben je in Spijkenisse en Rotterdam is slechts een half uur rijden. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar. Kan het nog idealer?

Begane grond:
De voordeur ligt aan een "Briels" stoepje. Via de voordeur kom je in de entree/hal met de meterkast, het toilet en de toegangsdeur naar de woonkamer. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde ramen met een karakteristieke roedeverdeling en er is halverwege de woonkamer een kleine opstap. Verder is er een open haard, open trap naar de 1e verdieping en toegang naar de keuken. Vanuit de woonkamer is er een deur naar de keuken. Deze staat in een rechte opstelling en is heerlijk licht vanwege het aanwezige raam (ook weer met roedeverdeling). Tevens de deur naar de achtertuin. Vanuit de keuken ook toegang tot de aangebouwde berging / bijkeuken met de opstelling van de cv ketel (Intergas 2005), de aansluiting voor de wasmachine en ook een deur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Overloop met een dakraam, vaste kastruimte, toegang tot 2 slaapkamers en het aparte toilet. Vanuit de overloop is met een losse trap de bergzolder bereikbaar. Slaapkamer aan de voorzijde met een kopgevelraam en een vaste kast.
2e slaapkamer met raam aan de achtergevel en een dakraam.
Vanuit de overloop is een tussenhal via een klein trapje naar beneden bereikbaar die toegang geeft naar de badkamer en 3e slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De 3e slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een wastafel en dakraam.

Tuin:
Achtertuin met waterput tegen de achtergevel en een hobbykas. De schutting aan het einde van de tuin is nu niet voorzien van een hek, maar dit zou wel geplaatst kunnen worden om een achteruitgang te kunnen creëren.

Diversen:
- Beschermd stads- en/of dorpsgezicht.
- Mogelijkheid tot creëren van een achteruitgang.
- De woning is in de jaren 70 volledig gerenoveerd en er is een fotoalbum en bouwtekeningen ter inzage aanwezig.
- Er is een naslagwerk over de geschiedenis van de woning ter inzage aanwezig.
- Aan de achterzijde aan de haven gelegen met parkeerruimte voor de deur.
- Op loopafstand van diverse winkels, cafeetjes, restaurantjes en de Brielse Maas.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte108 m²
Perceeloppervlakte151 m²
Inhoud398 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum en aan vaarwater
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl