Rochus Meeuwiszweg 340 - Brielle

verkocht

Heerlijk wonen op een mooie locatie aan het water in Port Brielle!
Deze waterwoning kenmerkt zich door de prachtige ligging aan de Brielse haven en ligt op 1 minuut varen van het watersportgebied de Brielse Maas.

Via een doodlopend hofje, waar je de auto kunt parkeren op een eigen parkeerplaats, kom je bij de woning met 3 slaapkamers. De achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft een vrij uitzicht over het water én een eigen aanlegsteiger voor een boot. De berging bevindt zich in de kelder van het nabij gelegen appartementencomplex.

Het prettige van de ligging van Port Brielle is dat het rustig wonen is, maar toch overal vlakbij zit. Het prachtige historische centrum van Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels is op loopafstand. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, het zwembad en uitvalswegen in de buurt. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, de Europoort, de Maasvlakte, de Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met de meterkast, volledig betegeld toilet met hangend closet en fontein, een deur naar de keuken, de trap naar de 1e verdieping, een trapkast en toegang tot de woonkamer.
De woonkamer heeft een grote glazen schuifpui naar de zonnige achtertuin met een geweldig uitzicht op de voorbij varende bootjes. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. De keuken staat in een rechte opstelling en is voorzien van een stenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koel- en vriescombinatie, inductiekookplaat met afzuigkap en een combi-magnetron. De begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming en een laminaatvloer.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers en de berging/wasruimte met de opstelling van de CV ketel (Intergas 2011) en de mechanische ventilatie unit. De nette en volledig betegelde badkamer is voorzien van vloerverwarming en heeft een douchecabine, ligbad, hangend closet, designradiator, dubbele wastafel met meubel voorzien van 2 lades en een apart hangend meubel.
De 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning hebben een frans balkon, screens en een prachtig uitzicht over het water. De 3e slaapkamer is aan de voorzijde en heeft uitzicht op de haven.
De vloer van deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft vrij uitzicht over het water. Zin om een stukje te gaan varen? Via de aanlegsteiger kun je direct aan boord stappen. Tevens is er een zwembadtrap aanwezig.
Op de achtergevel een zonwering (2 jaar oud).

Berging:
In het nabij gelegen appartementencomplex bevindt zich in de kelder een aparte berging.

Diversen:
- Een eigen parkeerplaats in het doodlopende hofje.
- Een eigen aanlegsteiger met zwembadtrap.
- VVE bijdrage voor de aparte berging bedraagt € 13,64 per maand.
- Rustig maar toch centraal gelegen.
- Vrij uitzicht op het water.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuiswaterwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2011
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte106 m²
Perceeloppervlakte160 m²
Inhoud395 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, vrij uitzicht en aan vaarwater
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl