Kolk 38 - Brielle

verkocht

Zoek je een ruime eengezinswoning met garage en een zonnig gelegen achtertuin?
Dan is deze woning in de woonwijk “Ommeloop” misschien wel je woning!

Deze hoekwoning met garage heeft 4 slaapkamers, een dakkapel en dakraam op de 2e verdieping en er is voldoende parkeerruimte in de buurt. Het is zelfs mogelijk om een oprit op eigen terrein te creëren, zodat je voor je deur kunt parkeren. De woning ligt in de kindvriendelijke woonwijk “Ommeloop” en op loopafstand van het recreatiegebied het Spui. Ook de bakker en supermarkt liggen op korte afstand en met de fiets ben je zo in het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels.

Begane grond:
Entree/hal met tegelvloer en de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast, het toilet met hangend closet en fonteintje en de deur naar de woonkamer. De lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een trapkast. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de half open keuken met de deur naar de achtertuin. De keuken staat in een U-opstelling, heeft een plavuizen vloer en is voorzien van een stenen aanrechtblad en is voorzien van een inductie kookplaat met afzuigkap, een combi-magnetron, een koel- en vriescombinatie en een vaatwasser.

1e verdieping:
Overloop voorzien van tapijt en met vaste trap naar de 2e verdieping, toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een Frans balkon en een vaste kast. De andere 2 liggen aan de achterzijde van de woning, waarvan 1 ook met een Frans balkon. Er ligt in alle slaapkamers een laminaatvloer. De badkamer is geheel betegeld en heeft een groot wastafelmeubel, inloopdouche, hangend closet en een designradiator.

2e verdieping:
Overloop met de wasmachine- en droger aansluiting, toegang tot de bergruimte met opstelling van de cv ketel (AWB 2011) en toegang tot de 4e slaapkamer.
De royale 4e slaapkamer dient nog afgewerkt te worden maar is al wel voorzien van een dakkapel, dakraam en knieschotbergingen.

Tuin:
Royale voortuin waar de mogelijkheid bestaat een oprit te creëren. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is grotendeels bestraat. Verder is er een buitenkraan, zonnescherm en een zij uitgang.
Achterin de tuin staat de garage die vanuit de tuin met een deur te bereiken is.

Garage:
De garage van circa 19 m2 staat achterin de tuin en is via de zijuitgang van de tuin te bereiken, maar aan de tuinzijde zit ook een deur. De elektrische sectionaaldeur komt uit op de Kreek.

Diversen:
- Er is een niet-zelfbewoningsclausule van toepassing.
- Ruime woning met 4 slaapkamers.
- Dakkapel en dakraam.
- Achtertuin op het zonnige zuidwesten.
- Garage uitkomend op de Kreek.
- Op loopafstand van recreatiegebied het Spui.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1974
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte128 m²
Perceeloppervlakte165 m²
Inhoud440 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl