Heemraad 25 - Brielle

verkocht

Op zoek naar een leuke woning in de geliefde en kindvriendelijke wijk Nieuwland-Oost? Dan heb je wellicht je droomwoning gevonden! Deze jonge en goed onderhouden tussenwoning ligt op een geweldige locatie en heeft vrij uitzicht over een groot speelveld. De woning is gebouwd in de karakteristieke Brielse stijl en heeft 3 slaapkamers en een verzorgde zonnige tuin op het zuidoosten.

De kindvriendelijke en populaire woonwijk heeft een groot speelveld en een middelbare school. Een klein stukje verder bevindt zich een sportschool en medisch centrum. Daarnaast is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels op korte afstand. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast en het gedeeltelijk betegelde toilet met hangend closet en fonteintje. De woonkamer is voorzien van een trapkast, openslaande deuren naar de achtertuin en is verder voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming. De nette open keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van een gaskookplaat met afzuigschouw, combi-magnetron, koel- en vriescombinatie, vaatwasser en een spoelbak.

1e verdieping:
Overloop met de trapopgang naar de 2e verdieping. Verder de toegang tot de badkamer en de 2 slaapkamers (voorheen 3). Er ligt 1 slaapkamer aan de voorzijde en 1 slaapkamer aan de achterzijde van de woning waarbij de kamer aan de voorzijde voormalig 2 kamers waren. De keurige badkamer is voorzien van een inloopdouche, hangend closet, wastafel met meubel, kast en radiator. Deze verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Een ruime voorzolder met dakraam, bergruimte, de wasmachine en droger aansluiting, opstelling van de cv ketel (Intergas 2011), mechanische ventilatie eenheid en knieschotberging.
Toegang tot de 3e slaapkamer met dakraam. Deze verdiepingsvloer is ook voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
De geheel betegelde voortuin is afgezet met betonnen paaltjes met kettingen (uniforme erfafscheiding in de wijk). De achtertuin is heerlijk gelegen op het zuidoosten, heeft houten schuttingen en is grotendeels bestraat. Verder is er een houten berging voorzien van elektra met overkapt gedeelte en een achteruitgang.

Diversen:
- Ruime woning met 3 slaapkamers.
- In kindvriendelijke en geliefde wijk gelegen.
- Vrij uitzicht aan de voorzijde op groot speelveld.
- Volledig geïsoleerd.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2011
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte111 m²
Perceeloppervlakte135 m²
Inhoud400 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl