Zeis 9 - Brielle

verkocht

Zoek je een instapklare, ruime eengezinswoning met een heerlijke zonnige achtertuin die gelegen is in een kindvriendelijke woonwijk? Dan is dit je woning!

Deze keurige tussenwoning heeft 4 slaapkamers, een fijne overkapping in de tuin en er is voldoende parkeerruimte voor de deur. De woning ligt in de kindvriendelijke woonwijk “Kleine Goote” en op loopafstand van het recreatiegebied het Spui. Ook de bakker en supermarkt liggen op korte afstand en met de fiets ben je zo in het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels.

Begane grond:
Entree/hal met de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast en het nette toilet met hangend closet en wasbakje. De lichte tuingerichte woonkamer met deur naar de achtertuin is voorzien van een plavuizen vloer die ook is doorgelegd naar de hal en open keuken, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De open keuken staat in een U opstelling en heeft een hardstenen aanrechtblad en is voorzien van een 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, een oven, een vaatwasser en een 1 ½ wasbak.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Er ligt 1 slaapkamer aan de voorzijde van de woning en de andere 2 liggen aan de achterzijde. Deze 2 slaapkamers zijn ook voorzien van elektrische rolluiken. Er ligt in alle kamers een laminaatvloer. De badkamer is geheel betegeld en heeft een wastafelmeubel, hoek ligbad, douche cabine, hangend closet en een designradiator.

2e verdieping:
Er is een voorzolder met knieschotberging en toegang tot de 4e slaapkamer. Ook staat op de voorzolder de cv ketel opgesteld (Remeha 2011) en zit daar de wasmachine- en drogeraansluiting.
De royale 4e slaapkamer is voorzien van een groot en een klein dakraam, laminaatvloer en knieschotbergingen.

Tuin:
In de fraai aangelegde achtertuin gelegen op het zuiden staat een mooie overkapping met heater zodat je nog lang in de tuin kunt genieten ondanks de temperatuur. De tuin is sfeervol ingericht met terrasgedeelte, flagstones bestrating, een stukje gras en een border. Verder zit er een buitenkraan, elektrisch zonnescherm, stenen berging en een achteruitgang die uitkomt op een speelveldje.

Diversen:
- De woning is netjes onderhouden.
- Elektrische rolluiken en zonwering.
- Achtertuin op het zonnige zuiden.
- Op loopafstand van recreatiegebied het Spui.
- Speelveldje direct aan de achterzijde van de woning.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1988
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte102 m²
Perceeloppervlakte112 m²
Inhoud362 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl