Gootepad 14 - Brielle

verkocht

Een ruime tussenwoning (dwarskapper) met 4 slaapkamers aan een autovrije straat. De woning is gelegen in de woonwijk "Kleine Goote" op 120 m² eigen grond.

De woning ligt in een woonwijk waar alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand bereikbaar zijn. Tegelijk ligt de woning ook vlakbij het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen zijn erg gunstig gelegen. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree, meterkast, toilet en deur naar de woonkamer. De lichte woonkamer heeft een open keuken, deur met trap naar de 1e verdieping, een ruime trapkast en een deur naar de inpandige berging. De keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur; een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, afzuigschouw, gaskookplaat en heteluchtoven. De inpandige berging heeft een deur naar de achtertuin en plavuizen.
De begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop met open trap naar de 2e verdieping. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een ruime kledingkast. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Nette badkamer met wastafelmeubel, douche, hangend closet en design radiator. De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Overloop met kast met wasmachine aansluiting en opstelling van de cv-combi ketel. Vanaf de overloop is de vliering ten behoeve van bergruimte bereikbaar. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een wastafel. De 4e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Ook deze gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
De voor- en achtertuin zijn netjes onderhouden en aangelegd.
De achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien sierbestrating, houten schuttingen en een achteruitgang. De voortuin is gelegen aan het trottoir en een fietspad.

Diversen:
- Het onderhoud van de woning is goed.
- In het dubbel glas bij de keuken zijn jaloezieën geïntegreerd.
- De woning is bijna geheel voorzien van HR++ glas en kunststof kozijnen (2015/2016).
- Veel voorzieningen in de directe omgeving, nabij winkels en supermarkt.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1980
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte113 m²
Perceeloppervlakte120 m²
Inhoud404 m³
Inpandigeruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte8 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl