Maarland Zuidzijde 25 - Brielle

verkocht

In de prachtige binnenstad van het pittoreske Brielle op een top locatie is deze monumentale geschakelde woning gelegen, met 2 grote slaapkamers, nieuwe keuken, ruime woonkamer én tuin op het zuiden!

Door de centrale ligging midden in het centrum zijn alle voorzieningen zoals de supermarkt, winkels en het terras op loopafstand! Geniet van het uitzicht vanuit je voordeur op de haven. Liever een dagje naar het strand? Dan ben je natuurlijk ook zo in Rockanje. Verder kom je met de uitvalswegen A15, N218 en de N57 zo in Rotterdam, Zeeland of verder…. Kortom, een heerlijke plek om te wonen.

Begane grond:
De voordeur ligt aan een "Briels" stoepje met smeedijzeren hekwerk. Entree met meterkast en toegang tot de voorkamer. De voorkamer kijkt gezellig uit op de haven. Tevens bevindt zich hier ook de trap naar de 1e verdieping. Door de lange gang kom je langs het toilet met fonteintje en een aparte kast voor de wasmachine. Deze ruimte is 4 maanden geleden helemaal vernieuwd. Verderop in de gang bevindt zich de keuken die volledig voorzien is van moderne apparatuur, zoals een 6-pits Bertazzoni gasfornuis met oven, een Quooker, een vaatwasser en een ruime koelkast. Daarnaast is de keuken voorzien van een prachtig keramisch keukenblad met marmer uitstraling en voldoende kastruimte. In de keuken heb je ook toegang tot de kelderkast.
Aan het einde van de gang ligt de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een houten vloer, hoog balkenplafond en een open haard. Via de woonkamer kom je in de tuin op het zuiden. De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met 2 dakramen, kastruimte met de opstelling van de cv ketel (Atag 2009) en toegang tot de badkamer en twee ruime slaapkamers. De badkamer met dakkapel bestaat uit een ruime inloopdouche, brede wastafel en een ingebouwd toilet en heeft elektrische vloerverwarming. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een airco en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een prachtig uitzicht op de haven. Beide slaapkamers hebben een prachtige balkenconstructie en zicht tot de nok.

Tuin:
Via de woonkamer kom je in de onderhoudsarme en sfeervolle achtertuin terecht. De knusse omsloten stadstuin ligt ideaal op het zuiden. Via de tuin heb je toegang tot de schuur.

Diversen:
- Prachtig rijksmonument (monumentnummer 10766), gebouwd in 1615.
- Begane grond en badkamer voorzien van vloerverwarming.
- Nieuwe keuken (2021), net geplaatst!
- Vliering op de overloop en opbergruimte tussen de vloer.
- Aan de haven gelegen met parkeerruimte voor de deur.
- Op loopafstand van diverse winkels, cafeetjes, restaurantjes en de Brielse Maas.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1615
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte115 m²
Perceeloppervlakte105 m²
Inhoud419 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum en aan vaarwater
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl