Zusterhof 1 - Brielle

verkocht

Bijna “nieuw” wonen op een plek met een rijke historie. Heerlijk rustig en overal dichtbij!

Deze leuke stadswoning ligt in het in 2017 gerealiseerde project “De Heeren van Maerlant”.
Met een heerlijke tuingerichte woonkamer met een grote glazen pui, luxe keuken en 2 woningbrede slaapkamers op de 1e verdieping. Op de zolderverdieping nog de mogelijkheid voor extra kamers.

De Heeren van Maerlant ligt op een karakteristieke plek in de Brielse vesting. Hier woon je heerlijk rustig en geniet je elke dag van een prachtig uitzicht op de groene stadswal en de eeuwenoude Sint Catharijnekerk. Vanaf de Burg. H. van Sleenstraat loop je zo het centrum in met allerlei winkels en horeca. In Brielle zijn 4 basisscholen, 3 scholen voor voortgezet onderwijs en 1 mbo school. In Brielle stoppen diverse bussen die je naar naastgelegen dorpen en grote steden brengen. Met de auto ben je via de N218 en N15 zo op de A15 die weer aansluit op de A4, A16 en A20. In een kwartiertje ben je in Spijkenisse en Rotterdam is slechts een half uur rijden. Kan het nog idealer?

Begane grond:
Hal/entree, meterkast met 8 groepen, toilet met hangend closet en fontein en de toegang tot de woonkamer. De tuingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin met een raampartij ernaast zodat er veel licht naar binnen komt. In de woonkamer ook een open trap naar de 1e verdieping. De open keuken staat in een hoekopstelling is uitgevoerd in modern wit en voorzien van inbouw apparatuur (vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigschouw, combi magnetron en koelkast. De gehele vloer is voorzien van een pvc-vloer en vloerverwarming als hoofdverwarming.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar de zolder en toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.
2 woningbrede slaapkamers (1 aan de achterzijde en de andere aan de voorzijde met hoge ramen). De keurige badkamer is voorzien van een douche cabine, hangend closet en wastafel meubel. De gehele verdiepingsvloer is voorzien van een pvc laminaat met vloerverwarming.

Zolder:
Open ruimte waar eventueel nog slaapkamers te realiseren zijn. Verder een aparte ruimte met de opstelling van de cv-combi ketel (Intergas bouwjaar 2017), de mechanische ventilatie eenheid en de aansluiting voor de wasmachine.

Tuin:
De entree van de woning ligt aan een bijzonder groen hofje. In de 16e eeuw stond hier het St. Catharinaklooster en de gevonden fundatie is onderdeel geworden van de openbare ruimte van het Zusterhof.
De voorzijde van de woning heeft een privé stoepje.
De achtertuin is netjes aangelegd, ligt op het noordoosten en heeft schuttingen, sierbestrating en een houten berging met elektra en 4 zonnepanelen. Vanuit de tuin een prachtig uitzicht op de St. Catharijne kerk.

Diversen:
- Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping.
- Energiezuinige woning, zonnepanelen op de berging (label A).
- Glasvezel aansluiting aanwezig.
- Ruime zolder met mogelijkheid tot 2 extra (slaap)kamers.
- Diepe achtertuin met uitzicht op de Sint Catharijnekerk.
- De woonoppervlakte is formeel kleiner als opgegeven (68 m2), wanneer er een dakraam groter dan 0,5 m2 op zolder geplaatst wordt is de woonoppervlakte formeel 92 m2.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2017
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte92 m²
Perceeloppervlakte117 m²
Inhoud348 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl