Grondweg 4 - Zwartewaal

verkocht

Net buiten Zwartewaal ligt in de landelijke omgeving deze fraaie vrijstaande woning met zeer royale garage, schuren en ruime tuin. De geheel moderne vrijstaande woning is gebouwd in 1984 op een perceel van 1.750 m2 eigen grond. Woonopp ca. 127 m2 (exclusief kelder) en inhoud ca. 410 m3. Bijzonder vermeldenswaardig zijn o.a. De grote garage met kelder en bergzolder, de grote vrijstaande schuur met vliering en de royale woonkeuken. Verder beschikt de woning over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 (of 3) slaapkamers en badkamer op de verdieping. Verwarming middels cv-combiketel. In de nabijheid bevinden zich sportfaciliteiten, winkels (Hellevoetsluis) en recreatiegebieden Haringvliet, Bernisse en Ravense bos. Ook Rockanje strand is bereikbaar in 15 minuten. Rotterdam is bereikbaar binnen 30 minuten.

Omschrijving
Middels verzorgde voortuin en ruime oprit is woning bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met hoogwaardige voordeur, garderobe, meterkast en trap naar de 1e verdieping. Betegeld toilet met fonteintje. Kast met wasmachineaansluiting, opstelplaats cv ketel (Remeha HR) en steektrap naar de kelder.
Vanuit de hal is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar.

Woonkamer (ca. 5.80 x 4.50 m)
De zonnige woonkamer met houtkachel kijkt uit op de tuin en de polder. De ruime woonkamer beschikt over veel ramen. De vloer is afgewerkt met een lichte plavuizen vloer met vloerverwarming (hele begane grond).

Woonkeuken (ca. 5.95 x 3.00 m)
De fijne, royale, woonkeuken is een heerlijke plek in het huis. Middels de achterdeur is de tuin bereikbaar. De fraaie hoekopstelling met hardstenen werkblad is uitgevoerd met Falcon gasfornuis met 2 ovens, een grill en 5 gaspitten, afzuigkap, spoelunit en vaatwasmachine, De wandkast is v.v. koelkast, vriezer en combimagnetron. De plavuizen vloer loopt hier door.

Kelder (ca. 4.22 x 3.00 m)
In de gangkast zit de toegang tot de kelder. Middels een steektrap is deze bereikbaar. In de kelder hangt de extra warm water boiler. De betonnen kelder is hoog (2.00 meter). Vanuit de kelder zijn de betonnen kruipruimtes bereikbaar.

Slaapkamer I/ hoofdslaapkamer (ca. 4.60 x 4.50 m)
De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en bereikbaar vanuit de hal. De vloer is v.v. plavuizen. Ook ideaal te benutten als gasten slaapkamer of kantoor. Direct aansluitend bevindt zich badkamer I.

Badkamer I (ca. 4.80 x 3.00 m)
Betegelde en-suite badkamer met inloopdouche, royaal whirlpool bad, dubbele wastafel en toilet.

Eerste verdieping
Ruime overloop die toegang biedt tot de slaapkamers en badkamer II.

Badkamer II (ca. 2.07 x 1.95 m)
Betegelde badkamer met dakraam. Deze is uitgevoerd met vloerverwarming, douche, wastafel en toilet.

Slaapkamer II (ca. 4.60 x 3.55 m)
Deze zeer ruime slaapkamer beschikt over een kopgevelraam en eigen wastafel. De vloer is v.v. laminaat. Deze kamer beschikt over een hoog plafond en heeft de kraaldelen in het zicht.

Tussenkamer/ Slaapkamer III (ca. 3.55 x 2.40 m)
Deze tussenkamer is gelegen tussen de overloop en slaapkamer IV. De kamer ligt aan de achterzijde en is thans in gebruik als logeerkamer.

Slaapkamer IV (ca. 3.55 x 3.33 m)
Deze slaapkamer is ruim en beschikt over een kopgevelraam, laminaatvloer en vaste kast.

Tuin
Zeer zonnige tuin rondom de woning. Achter de woonkeuken beschikt de tuin over gras, terrassen, borders, fruitbomen, moestuin en een kippenhok. Achter de tuin loopt een watergang.
Garage
In deze fijne tuin bevindt zich de vrijstaande garage. De garage (25 m2), heeft aan de voorzijde openslaande deuren en aan de achterkant een loopdeur. De garage beschikt over verwarming, water, krachtstroom en daglicht! Verder is via een vaste trap de royale kelderberging bereikbaar (31 m2). Ook hier met elektra. Boven de garage is een grote bergzolder.
Schuur/ bijgebouw
In de tuin is tevens een 2e bijgebouw. Deze vrijstaande berging (hout met pannen dak) is opgedeeld in 2 delen
(22 m2). Hier tevens veel bergruimte en daglicht en elektra. Boven deze berging is eveneens een ruime bergzolder. Het terras voor de berging heeft de beschikking over een terrasoverkapping (ca. 13 m2).

Parkeren
Voor en naast de garage is een ruime oprit met gelegenheid voor 4 auto's (of meer).

Bijzonderheden:
-vrijstaande woning, goed onderhouden;
-landelijk gelegen, degelijk gebouwd met handvorm baksteen;
-royale tuin met dubbele berging (22 m2) en grote garage (25 m2);
-bouwjaar ca. 1984;
-gelegen op 1.750 m2 eigen grond;
-woonoppervlakte ca. 127 m2, inhoud ca. 410 m3;
-hardhouten kozijnen met dubbel glas, betonnen vloeren;
-verwarming en warm water middels cv combiketel (Remeha HR 2004);
-bovengrondse gastank, persriool;
-gelegen tussen Hellevoetsluis (nabij Den Bonsen hoek) en Zwartewaal.

Disclaimer:
Deze informatie is door De Vreij Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds en verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuislandhuis
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1984
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte127 m²
Perceeloppervlakte1750 m²
Inhoud410 m³
Inpandigeruimte12 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Remeha HR uit 2004
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht en buiten bebouwde kom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte12 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

De Vreij Makelaardij

Zuidpsuistraat 1-b

3231 AW BRIELLE

0181-745585

info@devreijmakelaardij.nl

www.devreijmakelaardij.nl