Lamoen 7 - Brielle

verkocht

Zoek je een instapklare, ruime eengezinswoning mét zeer diepe achtertuin die gelegen is in een kindvriendelijke woonwijk? Dan is dit je woning!

Deze mooie 4-kamer tussenwoning is recentelijk verbouwd en ligt aan een autovrije straat in de kindvriendelijke woonwijk “Kleine Goote” en op loopafstand van het recreatiegebied het Spui. Ook de bakker en supermarkt liggen op korte afstand en met de fiets ben je zo in het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels.

Begane grond:
In 2016 is de gehele begane grond aangepakt en is er vloerverwarming met een plavuizen vloer aangelegd in zowel de woonkamer als in de keuken, hal én toilet. Er is een luxe keuken geplaatst in een zeer praktische opstelling, het toilet is volledig vernieuwd met een hangcloset mét ingebouwd bidet.
Hal/entree met toilet, meterkast (6 groepen), trap naar de 1e verdieping en deur naar de woonkamer. Het toilet is voorzien van fontein en hangend closet met ingebouwd bidet en is tot aan het plafond betegeld. De lichte tuingerichte woonkamer met gestuukte wanden met nissen is voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming, een vaste trapkast waar tevens de vloerverwarming unit is weggewerkt, fraai vast aquarium, led spots in het plafond en een schuifpui naar de tuin. De schuifpui is voorzien van shutters welke zijn over te nemen.
De luxe keuken met eikenhouten frontjes is in 2 rechte opstellingen geplaatst en heeft een vierkante rvs spoelbak, met een composiet aanrechtblad, een 5-pits gaskookplaat en eiken afzuigschouw. De andere wand is een kastenwand met de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-magnetron én espresso machine. De shutters in de keuken zijn ter overname.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, toegang tot de 2 royale slaapkamers en de badkamer. De badkamer is tot aan het plafond betegeld en heeft een wastafelmeubel, hoek ligbad met douche gelegenheid, een hangend closet en designradiator.
De royale hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is in 2017 vergroot doordat men 2 slaapkamers heeft samengevoegd. Deze is voorzien van een grote dakkapel met 2 elektrische rolluiken, tapijt op de vloer, gestuukte wanden, 2 radiatoren, led inbouwverlichting en knieschotberging. De ramen zijn voorzien van luxe teakhouten shutters en zijn ter overname.
De 2e ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een recent gelegde laminaatvloer tevens recent geplaatste radiator.

2e verdieping:
In 2018 heeft men de zolder verbouwd. Er is een voorzolder met dakraam, knieschotberging, toegang tot de 3e slaapkamer en een vaste kast. In de vaste kast staan de wasmachine, droger, en HR-ketel opgesteld. De royale 3e slaapkamer is voorzien van een groot dakraam, radiator, led inbouwspots, een laminaatvloer en heeft gestuukte wanden.

Tuin:
In de fraai aangelegde diepe en zonnige achtertuin (circa 80 m2) geven de diverse palmen een tropische sfeer. Er zijn diverse terrassen, een buitenkraan, elektra, verlichting, twee bergingen en een achteruitgang.

Berging:
Een stenen berging gelegen in de achtertuin en voorzien van elektra en nog een houten tuinhuis eveneens voorzien van elektra.

Diversen:
-De woning is uitstekend onderhouden.
-Gehele benedenverdieping in 2016 verbouwd, in de laatste jaren zijn de 1e en 2e verdieping aangepakt.
-Luxe, moderne eikenhouten keuken.
-Tropische tuin van 15,5 meter diep.
-Kozijnen aan de buitenkant geverfd in 2019.
-In 2018 is de mechanische ventilatie vervangen door centrale verwarming.
-De woning heeft energielabel B en is daardoor energiezuinig. De woning is geheel voorzien van dubbel glas, kap-, muur- en vloerisolatie en een HR-Ketel. Recentelijk is er tevens vloerverwarming geplaatst over de gehele begane grond.
-Gelegen aan een autovrije straat.
-Op loopafstand van recreatiegebied het Spui.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1985
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte98 m²
Perceeloppervlakte136 m²
Inhoud344 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl