Oever 58 - Brielle

verkocht

Deze mooie hoekwoning met 4 slaapkamers is te vinden in de woonwijk "Kleine Goote".
De ligging is rustig en vrij, met uitzicht op een fietspad en sloot aan de voorzijde (autovrij) en een tuin met tuinpad langs het huis. De woonkamer heeft veel lichtinval door o.a. de schuifpui en de ramen in de zijgevel. De wanden van de begane grond en de eerste verdieping zijn glad gestuct. Het onderhoud is goed, de woning is verder geheel voorzien
van dubbelglas m.u.v. de voordeur en de berging. Het perceel is 190 m² groot en is voorzien van een eigen parkeerplaats aan de achterzijde.

Begane grond:
Hal/entree, luxe toilet met hangend closet (Villeroy en Boch) en fontein, deur naar de woonkamer, deur naar de aangebouwde berging en meterkast (met automatenzekeringen 6 groepen en aardlek).
Woonkamer met schuifpui (voorzien van plissé hordeur), losse deur naar de achtertuin, convectorput, deur naar de trap met toegang tot de 1e verdieping en een ruime trapkast.
De open keuken is in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur: gasfornuis, afzuigschouw, combi magnetron, koelkast, vaatwasser en plintverwarming.
Tot slot heeft de woonkamer glad gestucte wanden/plafond en is voorzien van een bamboe lamelparket.

1e verdieping:
Overloop met een open trap naar de 2e verdieping. Badkamer met ligbad voorzien van waterjets en badrandkraan, douche cabine met regendouche, hangend closet (Villeroy en Boch), een wastafelmeubel en handdoek radiator. Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde, slaapkamer 2 en 3 aan de achterzijde, beide met een dakkapel.
De gehele verdiepingsvloer is voorzien van laminaat.

2e verdieping:
Overloop met opstelling van de HR Combiketel (Remeha 2019) en een energiezuinige mechanische ventilatie eenheid (Itho Daalderop 2020). 4e royale slaapkamer met een wastafelmeubel en voorzien van laminaat en knieschotbergingen (deels met schuifdeuren). De twee dakramen op de zolderslaapkamer zijn in 2014 geplaatst.

Berging:
Aangebouwde berging aan de voorzijde, voorzien van een aanrecht en opstelplaats voor een wasmachine en droger. Deze berging is voorzien van elektra en een vliering die te bereiken is met een vlizotrap.
In de achtertuin een schuur voorzien van elektra.

Tuin:
Voor-, zij- en achtertuin zijn netjes onderhouden en aangelegd. De achtertuin is gelegen op
het zuidoosten, heeft een parkeerplaats op eigen terrein en grenst aan een kinderspeelplaats.

Diversen:
Het onderhoud is goed (er is door verkoper een gespecificeerde lijst opgesteld van onderhoud en verbeteringen vanaf 2007 tot nu). De woning is uitgerust met een dubbelwandig rookkanaal en schoorsteen, daarmee is in de woonkamer eenvoudig een houtkachel te realiseren. De woning is geheel voorzien van dubbelglas m.u.v. de voordeur en
de berging. Veel voorzieningen in de directe omgeving, winkels op circa 400 meter afstand.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1980
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte190 m²
Inhoud413 m³
Inpandigeruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte8 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl