Nieuwstraat 12 - Brielle

verkocht

Speels en kleurijk wonen! In het historisch centrum van Brielle gelegen verrassende hoekwoning voorzien van open keuken, ruime woonkamer en drie slaapkamers. Deze woning is de afgelopen jaren met zorg en aandacht onderhouden en heeft een diepe tuin met de gehele dag zon. Met vele winkels om de hoek ligt deze woning zeer centraal. De woning geeft verschillende uitzichten over de haven en binnenstad. Een heerlijk plekje om tot rust te komen na een lange dag.

Begane grond:
Achter de nieuwe voordeur met nieuwe vergrendelingen en openslaand raampje bevindt zich de entreehal met schoonloopmat, meterkast en toegang tot de toiletruimte. De entree staat in open verbinding met de woonkamer, maar kan makkelijk worden dichtbezet door middel van een schuifdeur. De toiletruimte is voorzien van een hangtoilet, fonteintje en een houten schuifkast met de installatie van de vloerverwarming.
Moderne open keuken (Siematic) voorzien van spoelbak, inductiekookplaat en design afzuigkap. Aan het keukenblok bevindt zich een houten eetbar. De keuken heeft ook een schuifraam, die naar boven geschoven kan worden.
Lichte woonkamer voorzien van laminaatvloer, strak afgewerkte muren en plafond en een schuifraam (deze kan naar boven en naar beneden geschoven worden). In de woonkamer bevindt zich een gashaard, de trap naar de 1e verdieping en een de deur naar de achtertuin.

1e verdieping:
De overloop met vloerbedekking geeft toegang tot de slaapkamers, badkamer en de 2e verdieping.
1e slaapkamer voorzien van vloerbedekking, ruime ingebouwde vouwwandkast, witte houten balken plafond. Een deel van het plafond is bij de ramen verhoogd, wat een mooi optisch effect geeft. De slaapkamer is ook voorzien van Velux dakramen, die in het midden en ook aan de bovenkant kunnen kantelen (hierdoor kan het niet naar binnen regenen). Onder het raam zitten grote opbergvakken. Op deze opbergvakken is een gedeelte wat gebruikt kan worden als bureau, maar ook als plek om te ontspannen. Door de ramen is er een mooi uitzicht over de haven.
2e slaapkamer, die nu in gebruik is als werkkamer, is voorzien van vloerbedekking, twee radiatoren en twee schuiframen.
De geheel vernieuwde badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een hangtoilet, wastafelmeubel en douche met mengkraan. De badkamer bevat ook een raampje naar buiten en een aansluiting voor wasmachine en wasdroger.

2e verdieping:
Open ruimte voorzien van vloerbedekking en twee Velux dakramen, waardoor de hele dag licht naar binnen komt. Het raam aan de achterzijde geeft mooi uitzicht over de haven. Het raam aan de zijkant geeft uitzicht over drie kerktorens.
De ruimte is geschikt voor een tweepersoonsbed, dus zeker geschikt als derde slaapkamer. De leidingen zijn allemaal weggewerkt achter platen die makkelijk verwijderd kunnen worden indien nodig.
Via een vaste ladder is de vliering bereikbaar.

Tuin:
In diepe zonnige achtertuin op het oosten bevindt zich een tuinhuis met werktafel en een overkapping met een zitgedeelte. Deze kan worden afgesloten door gloednieuwe oprolbare zijwanden, waardoor hier het hele jaar gebruik gemaakt van kan worden. De tuin grenst aan de achterzijde aan de haven (tussen de tuin en haven loopt een doodlopend pad). Hier is een ligplaats te huur bij de havenmeester van Brielle. Er zijn genoeg plaatsen vrij.
De tuin is voorzien van twee terrassen met een lange vijver in het midden. Het tuinhuis en de tuin bevatten verlichting, wat ’s avonds een sprookjesachtig beeld geeft.
De tuin is ook toegankelijk via een afsluitbaar, op maat gemaakt hek. Hiernaast zit ook een hekraam wat een mooi uitzicht geeft over de haven.

Omgeving:
- De woning is gelegen in een rustige straat.
- Centraal gelegen in het historische centrum van Brielle.
- Vele winkels en voorzieningen op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Op verschillende plekken in huis uitzicht over de haven en binnenstad.
- Diepe achtertuin met de gehele dag zon.
- Direct met een bootje het water op vanuit de tuin.
- Strak afgewerkte woning.
- Voorzien van gashaard.
- Recentelijk vernieuwde badkamer.

Disclaimer:
Van Ravens Makelaardij heeft de brochure met zorg samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1956
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte77 m²
Perceeloppervlakte171 m²
Inhoud260 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Verwarmingc.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

De opgevraagde pagina is niet (meer) beschikbaar
logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl