Burg H v Sleenstr 9a - Brielle

verkocht

In het vestingstadje Brielle, aan de voet van de groene stadswal en op twee minuten lopen van het prachtige centrum, bieden we dit fraaie herenhuis aan vanuit het voormalige plan "De Heeren van Maerlant".
De belangrijkste pijlers zijn de ruimte, licht, het hoge afwerkingsniveau en de zeer fraaie ligging in het stadscentrum.

Begane grond:
Hal/entree met toegang tot de woonkamer en het toilet. Luxe toilet met hangend closet met fontein.
De luxe moderne keuken in 2 rechte opstellingen met veel inbouwapparatuur (o.a. geïntegreerde koffieautomaat, quooker, combi-magnetron en grote aparte koelkast en vriezer) ligt aan de straatzijde met openslaande deuren.
De woonkamer met trapkast en trap naar de 1e verdieping heeft openslaande deuren die toegang bieden tot de heerlijke tuin met fraai Briels uitzicht.
De begane grondvloer is voorzien van plavuizen en de wanden zijn geheel voorzien van stucwerk.

1e verdieping:
Overloop met de vaste trap naar de 2e verdieping. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een luxe badkamer met bad, inloopdouche met regendouchekraan, dubbele wastafel, designradiator en tweede hangend closet.
De 1e verdiepingsvloer is voorzien laminaat en de wanden zijn geheel voorzien van stucwerk.

2e verdieping:
Door de dwarskap is de zolderverdieping lekker ruim, met gemak kunt u hier nog een vierde slaapkamer maken.
Voor de wasmachine en droger is er een aparte berging (stookruimte) gemaakt waar tevens de cv ketel (intergas) en de mechanische ventilatie eenheid zich bevindt.
De vloer is geheel voorzien van laminaat.

Tuin:
Voor en achtertuin. De voortuin als een Brielse stoep aan de voorzijde.
De achterzijde voorzien van een berging en de achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten met een achteruitgang.
Tevens biedt de achtertuin een fraai vrij uitzicht op de Catharijnekerk.

Berging:
Van hout en gelegen in de achtertuin welke is voorzien van verlichting.

Diversen:
- Woonoppervlakte van circa 126m².
- Het hele huis is voorzien van vloerverwarming.
- Op de begane grond en eerste verdieping geniet u van verdiepingshoge raampartijen. De ramen op de eerste verdieping worden beveiligd met een charmant stalen hekwerkje.

Brielle is niet voor niets zo populair bij toeristen én haar bewoners. Wat woont u hier heerlijk! Het pittoreske dorpje onder de rook van Rotterdam heeft alles in zich ‘to please’. Geniet van de goed bewaarde historische rijkdom, die een fraai contrast vormt met de hedendaagse en moderne voorzieningen en ga lekker eten bij één van de restaurantjes aan de Turfkade. Woont u al in Brielle, dan vertellen wij u zeker niets nieuws. Bent u ‘nieuw’?, trek dan de wandelschoenen aan en verken het dorp te voet.
Recreatief & Sportief
Bent u een strandmens of bestaat uw ideale zaterdag uit een rondje fi etsen door een uitgestrekt polderlandschap? Hoe dan ook, wie in Brielle woont, komt ruimschoots aan zijn trekken op sportief en recreatief gebied. Het Brielse Meer is altijd leuk en het strand van Oostvoorne bereikt u met 25 minuten fietsen. Weer of geen weer, hier is het altijd genieten van lekker buiten zijn. Het dorp is trouwens vele sportclubs en verenigingen rijk. Op sportwebbrielle.nl zijn
alle mogelijkheden voor balsport, vechtsport, duursport, watersport en zaalsporten overzichtelijk in kaart gebracht.
Kunst, cultuur, shops en evenementen.
Brielle is 371 rijksmonumenten en 43 gemeentelijke monumenten rijk. Daarbij heeft de binnenstad de status van beschermd stadsgezicht. Het zal u vast niet verbazen dat er op het gebied van kunst en cultuur veel te doen is. De Open Monumentendag is keer op keer een succes en ook het Big Band festival trekt altijd vele bezoekers. Ook leuk: ‘Brielle achter de voordeur’. Bij dit festival laten groepen en individuen amateurkunstenaars op meer dan 35 verrassende locaties in de binnenstad van zich zien en horen.
Hier woont u heerlijk rustig en geniet u elke dag van een prachtig uitzicht op de groene stadswal en de eeuwenoude Sint-Catharijnekerk. Vanaf de Burgemeester H. van Sleenstraat loopt u zo het centrum in met winkels, horeca en zorgvoorzieningen. In Brielle zijn meerdere basisscholen, 3 scholen voor het voortgezet onderwijs en 2 mboscholen. Voor hoger onderwijs of ziekenhuiszorg kunt u terecht in Spijkenisse of Rotterdam.
In het dorp stoppen diverse bussen die u naar de naastgelegen dorpen en grote steden brengen. Met de auto bent u via de N218 en N15 zo op de A15 die weer aansluit op de A4, A16 en A20. In een kwartiertje bent u in Spijkenisse en Rotterdam is slechts een half uur rijden. Kan het nog idealer? We laten het oordeel aan u. Bijzonder is het wel dat u ‘nieuw’ kunt wonen op een plek met zo’n rijke historie.

Disclaimer:
Van Ravens Makelaardij heeft de brochure met zorg samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2016
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte107 m²
Inhoud390 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Intergas uit 2016
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl