Krammer 61 - Brielle

verkocht

Bent u op zoek naar rust, ruimte en vrijheid maar wilt u ook dichtbij verschillende voorzieningen zitten? Dan bieden wij u deze royale vrijstaande bungalow met inpandige garage aan welke fraai gelegen is aan een singel in de wijk Nieuwland op 750 m2 eigen grond.

Deze woning is vanwege zijn grootte zeer geschikt voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen, maar met een slaapkamer, badkamer en een werkkamer zonder drempels op de begane grond is deze woning ook uitermate geschikt voor ouderen of mensen met een handicap.

Begane grond:
Hal/entree met de meterkast met 10 groepen, toilet met een hangend closet en fonteintje welke tot aan het plafond betegeld is en de trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een slaap/werkkamer welke toegang geeft tot de inpandige garage. Ruime badkamer met wastafelmeubel, hangend closet, inloop douche en een designradiator. Hoofdslaapkamer met openslaande deuren waardoor u 's ochtends heerlijk van het zonnetje kan genieten in de tuin.
De diepe (± 12 m) woon/eetkamer is voorzien van een gashaard met een natuurstenen mantel en openslaande deuren naar de erker. De open keuken is voorzien van een granieten blad, inductiekookplaat, vaatwasser, een 10 liter close in boiler, koelkast en spoelbak.
Vanuit de woon/eetkamer en de keuken bereikt u de ruime erker. Deze erker heeft verwarming, inbouwspots en openslaande deuren naar de riante achtertuin.
Tevens vindt u op deze verdieping nog een bijkeuken welke te bereiken is vanuit de keuken en vanuit de hal en welke is voorzien van de wasmachine/droger aansluiting en een wastafel.
De ruime inpandige garage heeft een deur naar de zij tuin, een uitstortgootsteen en een elektrisch bedienbare sectionaal garagedeur met afstandsbediening.

1e verdieping:
Overloop met dakkapel en toilet met een hangend closet en fonteintje welke tot aan het plafond betegeld is. Op deze verdieping bevinden zich 2 hele ruime slaapkamers welke eenvoudig in 4 slaapkamers kunnen worden opgedeeld.
Stookruimte met de opstelplaats van de cv-combiketel (Nefit Ecomline HR) en de afzuigunit.
De slaapkamer is voorzien van een vlizotrap welke toegang geeft tot de ruime bergzolder.

Tuin:
De tuin is gelegen rondom de woning. De voortuin is voorzien van een dubbele oprit met een gietijzeren sier hek. De ruime achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een houten berging, diverse terrassen, verlichting, een prieeltje en een steiger aan de singel.

Diversen:
- Aan het eind van de foto presentatie zijn een aantal artist impressions toegevoegd, welke u een goed beeld geven van de mogelijkheden bij deze woning.
- De woning beschikt over een centrale stofzuiger installatie.
- De begane grond is voorzien van een grindvloer zonder drempels met vloerverwarming.
- De 1e verdieping is ook voorzien van vloerverwarming.
- De woning beschikt over elektrische bedienbare zonneschermen, een automatisch screenscherm in de erker en een alarm.
- De woning is uitstekend onderhouden.
- Bouwjaar 2000.
- Veel voorzieningen direct in de omgeving.
- De woning is uitermate geschikt voor ouderen of mensen met een handicap, dit omdat er op de begane grond geen drempels zijn en de deuren zijn extra breed (92 cm).

Disclaimer:
Van Ravens Makelaardij heeft de brochure met zorg samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2000
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte235 m²
Perceeloppervlakte750 m²
Inhoud820 m³
Inpandigeruimte24 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit Ecomline HR uit 2000
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte24 m²

Locatie

Ik wil graag:

De opgevraagde pagina is niet (meer) beschikbaar
logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl