Asylplein 3 - Brielle

verkocht

Op een van de beste locaties in het historische centrum van Brielle gelegen 2 onder 1 kapwoning op maar liefst 358 m2 eigen grond! De woning beschikt over 5 slaapkamers, een woonkamer en suite en de achtertuin is gelegen op het zuiden met een zeer fraai uitzicht.

Begane grond:
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de entree met toegang tot de hal, kelderkast met de meterkast, het toilet met fontein en hangend closet en toegang tot de woonkamer.
De royale originele woonkamer en-suite met glas in loodramen met studeerkamer/bibliotheek(je) met openhaard. Aan de voorzijde bevindt zich een erker met openslaande deuren en een potkachel, de achterzijde (nu eetkamer) heeft een uitbouw met deur naar de keuken. De gehele woonkamer is voorzien van houten vloerdelen.
De Siematic keuken in hoekopstelling is voorzien van een hardstenen aanrechtblad en beschikt over onder andere een 5 pits gaskookplaat met afzuigschouw, oven, koelkast, en een vaatwasmachine. De keukenvloer is voorzien van plavuizen.
Via de keuken toegang tot de bijkeuken waar de wasmachine en droger staan opgesteld. Via de bijkeuken toegang tot de berging waar een ruimte is gemaakt voor de cv combi ketel (Nefit Economyline).
De begane grond is voorzien van karakteristieke details, zoals glas-in-loodramen, een erker, hoge gestuukte plafonds en een marmeren vloer in de hal. De wanden zijn veelal met stucwerk afgewerkt.

1e verdieping:
Ruime overloop met raam met roede verdeling, een separaat toilet met hangend closet en de toegang tot de 3 slaapkamers en de deur naar de trap van de 2e verdieping.
De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Middels openslaande deuren is er toegang naar het zonnige en ruime balkon op het zuiden met een prachtig uitzicht.
De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft een vaste kast en een balkon welke te bereiken is via openslaande deuren. Ook dit balkon heeft wederom een schitterend uitzicht.
Slaapkamer 3 heeft een vaste kast en is eveneens gelegen aan de voorzijde.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche cabine, designradiator en een wastafel.
De slaapkamers zijn allemaal afgewerkt met houten vloerdelen en de muren zijn voorzien van stucwerk.

2e verdieping:
Overloop met een dakraam en toegang tot 2 slaapkamers en de ruime bergzolder met dakraam.
Slaapkamer 4 en 5 zijn voorzien van een dakkapel, wastafel en slaapkamer (4) met een vaste kast. De overloop en slaapkamer 4 zijn voorzien van parket en de wanden van deze verdieping zijn veelal voorzien van stucwerk.

Tuin:
De ruime, fraai gelegen achtertuin is goed onderhouden met diverse terrassen en ligt op het zonnige zuiden. In de achtertuin is een houten berging. Aan de voorzijde is thans een oprit mogelijk (e.e.a. in overleg met de huidige eigenaar), waarbij onderstaande berging dan te gebruiken is als garage.

Berging:
De aangebouwde houten berging heeft elektra aansluiting, toegang tot de woning en faciliteert tevens de achterom. De berging is maar liefst 24m2 groot!

Diversen:
- De voorzijde van de woning biedt een fantastisch uitzicht het Asylplein en de Zeenymph, en aan de achterzijde op de Catharijnekerk.
- Grotendeels voorzien van enkel glas met originele glas in lood ramen.
- Het herenhuis ‘Greta’ is in 1914 gebouwd als onderdeel van een dubbel woonhuis.
- Kortom een prachtig en karakteristiek herenhuis op een zeer fraaie locatie dicht bij alle voorzieningen die Brielle te bieden heeft.

Disclaimer:
Van Ravens Makelaardij heeft de brochure met zorg samengesteld.
De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1914
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte170 m²
Perceeloppervlakte358 m²
Inhoud650 m³
Inpandigeruimte24 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt combiketel Nefit Economyline uit 2008
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte24 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl