Nobelstraat 54 - Brielle

€ 215.000,- k.k.

Representatief geheel gerenoveerd (winkel)pand in het historische stadscentrum van Brielle. Met een fraaie gevel en een frontbreedte van ca. 4 meter een fraai pand. De multifunctionele ruimte/ winkel is ca. 66 m2 bvo. Het object is een appartementsrecht op de begane grond, gelegen aan de hoofdwinkelstraat in Brielle (Gemeente Voorne aan Zee) en is aangewezen als beschermd stadsgezicht. Deze straat is een mix van woon-/winkel-/kantoor- en horecapanden. De straat kenmerkt zich door haar diversiteit van vastgoed met veel monumentale objecten en is dicht bebouwd. Rondom het winkelgebied is voldoende gratis parkeergelegenheid. Begane grond ca. 66 m2 bvo en optioneel op de verdieping een woonappartement met eigen entree aan de achterzijde. Ca. 105 m2 woonruimte.

Brielle is een stad in de gefuseerde gemeente Voorne aan Zee in de provincie Zuid-Holland gelegen op het eiland Voorne. De gemeente een kleine 74.000 inwoners. Naast de stad Brielle zelf omvat de gemeente ook de dorpen Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis en diverse kleinere dorpen. Brielle zelf heeft 14.128 inwoners. De gemeente maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Locatie
Het centrum ligt nabij de N218, de doorgaande weg door Voorne-Putten, naar Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis. Brielle is bereikbaar via de N218 (Groene Kruisweg), die via de N57 weer in verbinding staat met de A15/N15 richting Rotterdam en het Europoort gebied en de beide Maasvlakten. Via de N57 is er ook een goede verbinding met Goeree Overflakkee en de Zeeuwse eilanden. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gewaarborgd door enkele streekbuslijnen, onder meer van en naar Spijkenisse centrum (metro).

Parkeren
Vrij parkeren kan in de parkeervakken. Net buiten de Vesting, bij de Thoelaverweg/ Jumbo, heeft Brielle een groot gratis parkeerterrein op enkele minuten lopen.

Omschrijving Nobelstraat 54
Winkelpand met grote etalagepui met zwarte markies, brandwerend (klasse 1) akoestisch plafond met inbouwspots, pantry met spoelunit en separaat toilet. De vloer is afgewerkt met laminaat en de verwarming is elektrisch.
Het schilderwerk is in 2022 uitgevoerd. De ruimte is te benutten als winkel, kantoor of bijvoorbeeld daghoreca.

Kenmerken
Kadastraal bekend:
Gemeente: Brielle sectie B
Nummer: 4998
Eigen grond: Ja
Bouwjaar: 1750/ verbouwing 2023
Oppervlakte BVO winkelruimte: ca. 66 m2

Oplevering
De winkel is bij oplevering leeg/ niet verhuurd.
Opleverdatum in nader overleg.

Optioneel is het gehele pand te koop
Optioneel is ook de verkoop van het winkelpand plus de het bovengelegen appartement. Vraagprijs van het gehele pand (met reeds 2 appartementsrechten) is op aanvraag.

Separate woning op de begane grond + 1e verdieping met ca. 105 m2 woonoppervlak.

Omschrijving/ indeling:
Venkelstraat 25A
Maisonnettewoning (appartementsrecht) met eigen entree/ voordeur aan de achterzijde (van de Nobelstraat).

Begane grond:
Hal met toilet, pantry met boiler. Royale ruimte met spiltrap naar de 1e verdieping. De vloer is v.v. laminaat.
De verwarming is elektrisch. Een ideale mogelijkheid voor een grote woonkeuken.

Eerste verdieping:
Overloop met speelse vide, badkamer achterzijde met douche, bad, wastafel en wc, en de nog in te delen ruimte aan de voorzijde. Ideaal voor woonkamer en 1 of meer slaapkamers.

De woning wordt thans verbouwd. Momenteel is er nog inspraak in aankoop vrijwel casco ofwel op een later moment een geheel afgewerkt appartement. Er is reeds toestemming voor plaatsen van meerdere dakramen, zodat de ruimte op de eerste verdieping een hoop mogelijkheden biedt.

Buitenruimte betreffende het appartement
Bij de voordeur is een plaatsje van ca. 4 m2.

Technische specificatie:
- Gevels v.v. metselwerk
- Beton vloer en houten tussenvloer
- Ramen en kozijnen van hout
- Dak v.v. pannen
- Verwarming begane grond middels elektrische kachel
- Meterkast thans met tussenmeter

Bouwkundige staat:
Het gehele object is in goede staat in relatie tot de ouderdom van het pand.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Eventuele biedingen zullen ter goedkeuring worden voorgelegd aan opdrachtgever. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Disclaimer:
Deze informatie is door De Vreij Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds en verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Overdracht
Vraagprijs€ 215.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte66 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Locatie

Ik wil graag:

logo

De Vreij Makelaardij

Zuidpsuistraat 1-b

3231 AW BRIELLE

0181-745585

info@devreijmakelaardij.nl

www.devreijmakelaardij.nl