Mallegout 48 - Brielle

verkocht

Een woning die alles in zich heeft om een (startend) gezin te huisvesten! Een eigen oprit, lichte woon-/eetkamer, 4 slaapkamers, een moderne badkamer en keuken plús een tuin op het zuidoosten. Dit alles vind je in deze woning gelegen in woonwijk "Kleine Goote" op 138 m² eigen grond.

De woning ligt in een woonwijk waar alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand bereikbaar zijn. Het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen zijn erg gunstig gelegen. Tegelijk ligt de woning ook vlakbij het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Via de voortuin/oprit kan je de via een enkele deur de berging in of de entree van de woning middels de voordeur. De hal is voorzien van een deur naar de berging, een half betegeld toilet met staand closet en fonteintje, de meterkast en toegang tot de woonkamer. De begane grond is als een U ingedeeld; aan de voorzijde de keuken, in het midden de afgesloten trap naar de 1e verdieping en de trapkast en aan de achterzijde het zitgedeelte met toegang tot de achtertuin. De keuken in een hoekopstelling is deels betegeld en voorzien van een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast met ingebouwd vriesvak en een combimagnetron. In de keuken ligt er zeil op de vloer en de rest van de begane grond vloer is voorzien van houten vloerdelen.

1e verdieping:
De overloop van de 1e verdieping geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning zijn er 2 slaapkamers te vinden, beide met dakkapel. De derde slaapkamer vinden we aan de voorzijde en is voorzien van een kast met schuifwanden. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douchegedeelte, een hangend closet, een wastafelmeubel met waskom, een opbergkast, inbouwspots en door de vloerverwarming heb je nooit meer koude voeten! Op de gehele verdieping ligt een laminaatvloer.

2e verdieping:
Aangekomen op de overloop van de 2e verdieping vinden we hier de aansluiting voor de cv-combiketel, de wasmachine aansluiting, de mechanische ventilatie en knieschotbergingen. De vierde slaapkamer is een ruime kamer die ook voorzien is van knieschotbergingen, een dakraam en een uitstortgootsteen. Ook op deze verdieping ligt er een laminaatvloer.

Tuin:
De tuin van deze woning is gelegen op het zuidoosten en is direct gelegen aan een speelveld, je kan dus zonder zorgen de kinderen laten spelen. De tuin is deels voorzien van bestrating, gras en schuttingen. Je vindt hier ook nog een handige tuinkast, een buitenkraan en er is ook een zonnescherm aanwezig. Aan de voorzijde is er een oprit welke plaats biedt aan 1 auto.

Berging:
Aan de voorzijde van de woning is de berging te vinden. De berging is toegankelijk via de oprit/voortuin en aan de binnenzijde via de hal van de woning. De berging is voorzien van elektra en een laminaatvloer.

Diversen:
- De woning heeft energielabel B.
- Bijna geheel voorzien van dubbel glas (m.u.v. het raam in de berging).
- Parkeren op eigen terrein.
- Op de begane grond en deels op de 1e verdieping zijn de radiatoren netjes weggewerkt door middel van een radiatorombouw.
- Gelegen nabij recreatiegebied het Spui in een kindvriendelijke en gewilde wijk.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1980
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte102 m²
Perceeloppervlakte138 m²
Inhoud379 m³
Inpandigeruimte6 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan park, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte6 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl