Langestraat 11 - Brielle

verkocht

Deze monumentale woning met 2 slaapkamers (optie tot 3) heeft de Sint Catharijnekerk als achterbuurman! Je vindt deze woning letterlijk in het hart van de historische vestingstad op loopafstand van de gezellige terrassen, cafés, restaurants en winkels die Brielle te bieden heeft. De woning verkeert in eenvoudige staat van onderhoud en kan nog helemaal naar eigen hand en smaak worden ingericht.

De woning ligt vlak bij de groene stadswallen en hier woon je heerlijk karakteristiek en geniet je elke dag van een geweldig uitzicht op de eeuwenoude Sint Catharijnekerk.
Het Wellerondom (rondom de pomp) is vernoemd naar de monumentale pomp die op het historische pleintje staat (welput de Plaetse Welle), ook staat er een kanon en schandpaal. Verder is er een restaurant en ijssalon en loop je zo de hoofdstraat in met allerlei winkels en horeca. In Brielle zijn 4 basisscholen, 3 scholen voor voortgezet onderwijs en 1 mbo school. Ook stoppen er diverse bussen die je naar naastgelegen dorpen en grote steden brengen. Met de auto ben je via de N218 en N15 zo op de A15 die weer aansluit op de A4, A16 en A20. In een kwartiertje ben je in Spijkenisse en Rotterdam is slechts een half uur rijden. Kan het nog idealer?

Begane grond:
Entree met trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. Woonkamer met open keuken over de gehele lengte van de woning. De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, close-in boiler onder de gootsteen, combi-oven, koelkast en een eettafel die aan de keuken vast zit. De kamer is voorzien van een ruime trapkast en een plavuizen vloer. Vanuit de keuken is de hal bereikbaar. Hier vind je een half betegeld toilet met staand closet en een achteruitgang.

1e verdieping:
Aangekomen op de overloop is meteen de slaapkamer aan de achterzijde van de woning te vinden. Deze slaapkamer heeft een tapijtvloer en een vlizotrap naar het platte dak. Het platte dak is gelegen op het zuidwesten, heeft een prachtig uitzicht op de Sint Catharijnekerk en je zou hier eventueel kunnen zitten. Op de overloop ga je middels 2 traptreden naar de badkamer en de 2e slaapkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een (zit)bad met douche, een wastafel en een design radiator. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een zeil vloerbedekking en een trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping is het mogelijk om eenvoudig een 3e slaapkamer te realiseren. Via het Velux dakraam is het zicht op de Sint Catharijnekerk adembenemend! Verder vinden we op deze verdieping de aansluiting van de cv-combiketel en de wasmachine aansluiting. De gehele 2e verdieping is voorzien van een tapijtvloer.

Diversen:
- Achter de woning bevindt zich een achterplaats met verhoogde stoep over de gehele breedte van het huis (gemeentegrond).
- Rijksmonument nr. 10684 met de volgende omschrijving: ''Huis met gepleisterde lijstgevel (XIX B) met moderne attiek. Achtergevel belangrijk voor situatie van de kerk.''
- Gedeeltelijk dubbel glas, gedeeltelijk enkel glas en gedeeltelijk enkel glas met voorzetraam.
- Op loopafstand van diverse winkels, cafeetjes, restaurantjes en de Brielse Maas.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte74 m²
Perceeloppervlakte35 m²
Inhoud245 m³
Buitenruimte13 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum en in woonwijk
Tuinvoortuin

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl