Amer 22 - Brielle

verkocht

Dit 2 jaar geleden geheel opgeknapte huis met verrassend veel ruimte heeft alles wat je je maar kunt wensen. Praktijk/kantoorruimte aan huis, 4 slaapkamers, mogelijkheid voor het creëren van een vijfde slaapkamer, twee badkamers, een riante tuin op het zuidwesten en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Zomaar een aantal kenmerken van deze fantastische woning!

Waar vind je dit alles nog meer? Déze geschakelde woning heeft het allemaal. Een heerlijk, lichte en tuingerichte woonkamer met een schuifpui naar de grote, zonnige achtertuin met vrijstaande houten berging en achterom (wel zo handig natuurlijk!). De keuken heeft een plekje gekregen aan de voorzijde van de woning en is recent gemoderniseerd. De - in een hoek opgestelde - keuken heeft inbouwapparatuur, een nieuwe afwasmachine en lekker veel kastruimte, ideaal! In de voormalige garage is een praktijk/kantoorruimte gerealiseerd. Deze ruimte is natuurlijk ook prima in gebruik te nemen als slaapkamer. In deze ruimte is er ook een badkamer te vinden met douche en wastafel. Op de 1e en 2e verdieping zijn er totaal 4 slaapkamers te vinden, een badkamer en een tweede, separate, toiletruimte.

De woning heeft een fantastische ligging. Naast de tuin die gelegen is op het gunstige zuidwesten, is het huis gebouwd in de wijk Nieuwland. Verschillende buurtwinkels, waaronder 2 grote supermarkten, het park en openbaar vervoer liggen op nog geen 5 minuten loopafstand. De wijk is kindvriendelijk én in de nabije omgeving is ook voldoende parkeergelegenheid te vinden.

Kom gauw kijken!

Begane grond:
Zodra je het huis binnenstapt, valt je direct het licht in de entree op. In de entree bevindt zich de meterkast, toegang tot de voormalige garage en een separaat toilet. Het zwevend toilet is 2 jaar geleden totaal vernieuwd, heeft een fonteintje en is in de zelfde marmeren look afgewerkt als de badkamer. Alle accessoires zijn afgewerkt in het zwart. Het nieuwe laminaat en een prachtige tussendeur maken de ruimte af. Als je de hal uitloopt kom je binnen in de gezellige woonkamer. Deze is 2 jaar geleden vergroot (circa 12,5 vierkante meter) en heeft een eet- en woongedeelte. Het gedeelte waar je kunt relaxen is gelegen aan de achterzijde van de woning, een tuingerichte woonkamer en eetkamer. Heerlijk, en zeker bij deze woning omdat het grote ramen heeft die zorgen voor prettige lichtval. In het zitgedeelte is een koof met verlichting aangebracht. Op de vloer ligt nieuw licht laminaat en er is een handige trapkast en een schuifpui naar de achtertuin. De schuifpui en het raam bij het eetgedeelte zijn voorzien van rolluiken. De halfopen keuken heeft een plekje gekregen aan de voorzijde van het huis. Diverse inbouwapparatuur is aanwezig, zoals een koel-/vriescombinatie, combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap en geïntrigeerde vaatwasser. De keuken is recent geplaatst en is afgewerkt in een matzwarte kleur.

Praktijk/kantoorruimte (voormalige garage):
Vanuit de hal en de voorzijde van de woning is er toegang tot de voormalige garage. Dit is een ideale ruimte voor een praktijkruimte/slaapkamer of een gastenverblijf. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. De boiler is middels een kast netjes weggewerkt. De ruimte is verder voorzien van een wandradiator en een rolluik.

1e verdieping:
De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Het is een ruime kamer van maar liefst circa 15,5 m2 groot en heeft een brede dakkapel en daardoor lekker veel lichtinval. Een heerlijke kamer! De tweede badkamer heeft een wastafelmeubel, een douchecabine en een ligbad. Design radiator in zwart uitgevoerd net als alle kranen en douchekoppen. De badkamer heeft een marmeren look net als het tweede separate toilet op de overloop. Ook hier is alles netjes met zware accessoires afgewerkt.
De tweede kamer is circa 14 m2 groot, heeft een vaste schuifdeurenkast en 2 grote ramen. De derde slaapkamer (circa 13m2) heeft 2 dakramen. Deze slaapkamer geeft toegang tot een afgesloten kamer, die momenteel gebruikt wordt als inloopkast. (circa 8m2)
Alle deuren zijn opnieuw geverfd en uitgerust met zwart beslag. Ook beiden trappen zijn opnieuw bekleed en nog geen jaar gebruikt. Ook op deze verdieping ligt er nieuw laminaat.

2e verdieping:
De voorzolder is lekker ruim en voorzien van een groot dakvenster. Een praktische en lichte plek waar eventueel nog een werkplek van gemaakt kan worden. Daarachter is toegang tot het washok met de wasmachine aansluiting, cv-ketel (Remeha 2018), wasbak en spiegel. Ook de vierde slaapkamer en de vliering zijn te bereiken via de voorzolder. De vierde slaapkamer is erg ruim (circa 14m2), mede door de brede dakkapel die nog geen jaar geleden is geplaatst. Boven de 2e etage zit nog een vliering voor extra veel bergruimte.

Tuin:
Een tuin waar veel mensen jaloers op zullen zijn: groot, voorzien van achterom én een goede ligging. Dat is waar deze tuin onder ander aan voldoet. De tuin is maar liefst circa 80 m2 groot en heeft een heerlijke ligging op het zuidwesten. De ruime schuur met elektra is erg handig voor bijvoorbeeld het opbergen van je tuinmeubels, want die zal je zeker nodig hebben in de zomer! De veranda zorgt bij warme dagen voor voldoende schaduw. De bestrating is geheel vernieuwd en zowel aan de voor-en achterzijde van de tuin ligt dezelfde bestrating. Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte om twee autos op eigen terrein te parkeren. Hier is ook een laadpunt (ter overname) aanwezig voor de elektrische rijders onder ons

Bijzonderheden:
- Moderne zeer ruime woning.
- Energielabel A
- 2 jaar geleden is dit huis professioneel compleet gerenoveerd; binnen en buiten.
- Praktijkruimte met eigen ingang.
- Maar liefst 4 slaapkamers
- Twee badkamers waarvan 1 geheel vernieuwd en twee vernieuwde separate toiletruimtes;
- Riante achtertuin met vrijstaande schuur, veranda en gelegen op het zuidwesten;
- Goede ligging in de wijk Nieuwland;
- Mogelijkheid om twee auto's op eigen terrein te parkeren;

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1991
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte171 m²
Perceeloppervlakte220 m²
Inhoud612 m³
Buitenruimte7 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl