Kogge 59 - Brielle

verkocht

Het kan niet anders dan dat dit een fijne plek is om te wonen! Deze woning biedt ontzettend veel leefruimte en door de volledige isolatie en de aanwezigheid van 12 zonnepanelen is deze woning zeer energiezuinig te noemen (energielabel A). De woning heeft verder maar liefst een tuin van 20 meter diep, een ruime living en eetgedeelte, 4 slaapkamers, een oprit voor 2 auto's en een dakterras. Zowel het huis als de groene omgeving ademen een fijne sfeer waarin je ontspannen kunt wonen, maar vooral kunt leven. Hier is het lekker rustig, terwijl alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik zijn.

De woning is gelegen aan de rand van Brielle, via de Zuurlandsedijk fiets of wandel je zo de polder in! Vlakbij is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Vanuit de voortuin/oprit stap je via de voordeur de hal van de woning in. In de hal bevindt zich de meterkast, de trap naar de 1e verdieping, de toiletruimte met fonteintje en de deur naar de garage en woonkamer. De ruime living heeft grote raampartijen waardoor je mooi uitzicht hebt over de tuin en de kamer licht en ruim aanvoelt. Het aparte eetgedeelte geeft eveneens uitzicht over de tuin. Dit gedeelte kan natuurlijk ook ingericht worden als speelruime voor kinderen. Via de woonkamer is er toegang tot de tuin middels openslaande deuren. De halfopen keuken in een rechte opstelling is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigsysteem, koel- vriescombinatie, een oven, een vaatwasser en inbouwspots voor extra licht op het aanrecht. Verder is er nog genoeg ruimte om eventueel een kast te plaatsen voor meer opbergruimte aan de andere kant van de keuken. Ook is er nog een trapkast aanwezig. De gehele begane grond is voorzien van een vinyl vloer.

1e verdieping:
Via de ruime overloop is er toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer, een separaat 2e toilet, een 2e trapkast en de trapopgang naar de 2e verdieping. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een vaste kastenwand en een airconditioning. Via deze slaapkamer kijk je via het zijraam zo de polder in! De 2 andere slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een dubbele wastafel en een douchecabine met stortdouche. Verder vinden we op de overloop nog een 2e aparte toiletruimte met fonteintje. De gehele 1e verdieping is voorzien van een vinyl vloer.

2e verdieping:
Aangekomen op de 2e verdieping valt je meteen op dat de voorzolder/overloop enorm licht is, dit dankzij het grote raam aan de voorzijde. Op deze voorzolder/overloop vind je de aansluiting voor de cv-ketel, de wasmachine aansluiting, de mechanische ventilatie en een knieschotberging over de gehele breedte van de woning. Slaapkamer nummer 4 is een mooie ruime kamer met eveneens airconditioning en toegang naar het dakterras. Op dit dakterras vind je de units voor de airco's en ook hier heb je een mooi uitzicht over de polder. De gehele 2e verdieping is voorzien van een vinyl vloer.

Garage:
Via de entree van de woning betreed je de garage. De garage heeft ruimte voor 1 auto en is voorzien van een elektrische sectionaaldeur. Verder vind je hier ook de omvormer voor de zonnepanelen.

Tuin/oprit:
De auto's en/of andere voertuigen parkeer je veilig op jouw eigen oprit aan de voorzijde van de woning of in de garage. De tuin van maar liefst 20 meter diep en 9 meter breed is gelegen aan het water en heeft een heerlijk vrij uitzicht. De tuin is gelegen op het zuidoosten en hierdoor heb je de zon de hele dag door in je tuin. De tuin is verder nog voorzien van gras, bestrating, elektrisch zonnescherm en een tuinkast.

Diversen:
- Ankerloze woning scheidende wanden.
- Hardhouten kozijnen met dubbel glas.
- 2 airco's aanwezig.
- Op het dak 12 zonnepanelen.
- Gelegen aan een rustige weg met alleen bestemmingsverkeer.
- Gelegen nabij het poldergebied.
- Genoeg parkeergelegenheid in de straat.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1997
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte149 m²
Perceeloppervlakte335 m²
Inhoud564 m³
Inpandigeruimte17 m²
Buitenruimte17 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte17 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl