Hoonaardweg 11E - Brielle

verkocht

Dichtbij de historische binnenstad van Brielle ligt deze royale vrijstaande woning met uitzicht over de landerijen. Het huis is gebouwd in 2019 en staat op een 2300 vierkante meters tellend perceel, zeer royaal dus! In de woning zelf heb je maar liefst ca. 213 m2 aan woonoppervlakte tot je beschikking. Er zijn 6 slaapkamers en mede hierdoor is dit huis uitermate geschikt voor grote gezinnen, maar ook levensloopbestendig door de slaap- en badkamer op de begane grond. Door de vele vertrekken is thuiswerken ook geen enkel probleem. Deze energiezuinige en gasloze woning is klaar voor de toekomst en draagt niet voor niets het zeer zuinige A+ label! Het woonhuis is uiteraard volledig geïsoleerd, beschikt over vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping en heeft een luchtwarmtepomp.

Op loop/fiets afstand ligt het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Via de overdekte entree betreed je de woning. Lichte en ruime entree met vide, trapopgang naar de verdieping met een trapkast, meterkast, volledig betegeld toilet met hangend closet en fonteintje. Verder toegang tot de eerste slaapkamer en de woonkamer. De slaapkamer wordt op dit moment gebruikt als kantoorruimte. Deze kamer heeft aansluitend toegang tot de badkamer. Deze volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een hangend closet en een wastafel. De royale woon-eetkamer loopt over de gehele lengte van de woning en heeft veel lichtinval door de vele raampartijen. Enkele van deze ramen zijn voorzien van ventilatieroosters en hebben een draai/kiep functie. De eetkamer heeft toegang tot de tuin middels openslaande deuren. De open leefkeuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien! De keuken beschikt over 2 koelkasten, 2 grote combi-ovens met pyrolyse functie, een AEG XXL vaatwasser met vloerprojectie, AEG inductie kookplaat waar ook een grillplaat opgezet kan worden, afzuigkap, verzonken stopcontacten en genoeg opbergruimte door de vele lades. Via de keuken kom je in de bijkeuken, hier vind je de wasmachine aansluiting, de vriezer, de boilers van circa 240 liter en een tweede toegang naar de tuin. Op de begane grond ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met de vaste trap naar de 2e verdieping, toegang tot de 4 slaapkamers, de badkamer, aparte toiletruimte, vaste kast ruimte en een vlizo trap naar de vliering. De master bedroom ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een dakraam, ramen met ventilatie roosters en draai/kiep functie en via openslaande deuren toegang tot het platte dak wat ingericht kan worden als dakterras. De overige slaapkamers op deze verdieping hebben ook allemaal ramen die voorzien zijn van ventilatieroosters en draai/kiep functie. De slaapkamers aan de zijkant van de woning zijn voorzien van een dakkapel. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met stortdouche kop, een wastafel en een dakraam. Tegenover de badkamer vinden we het volledig betegeld 3e toilet met hangend closet en fonteintje. Achter een deur is de trapopgang naar de 2e verdieping te vinden. Op de overloop vind je ook nog een ruime vaste kast en de vlizotrap die toegang geeft tot de bergvliering. Op de gehele 1e verdieping ligt een luxe laminaatvloer met vloerverwarming.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereiken we de 2e verdieping waar de 6e slaapkamer/hobbykamer te vinden is. Deze slaapkamer is voorzien van een dakraam, 2 draai/kiep ramen en is voorzien van een laminaatvloer.

Vliering:
Via een vlizotrap bereiken we de ruime vliering met veel bergruimte.

Tuin:
De fantastische tuin loopt helemaal rondom de woning. De tuin is fraai aangelegd en beschikt over verschillende soorten beplantingen, waaronder fruitbomen. Achterin de tuin is er een tuinhuis te vinden met glazen schuifdeuren. Hier is het goed vertoeven zowel met goed of met slecht weer. Het tuinhuis heeft elektra en er ligt een internetkabel die moet nog wel aangesloten worden. Voor de liefhebbers is er een moestuin en een hobbykas op het perceel om eigen groente te verbouwen. Op verschillende plekken in de tuin zijn er waterpunten te vinden, dit water wordt gehaald uit de sloot d.m.v. een pomp die zich aan de voorzijde bevindt. Verder vinden we in de tuin nog compostbakken, de luchtwarmtepomp en opvangreservoirs voor regenwater.

Garage:
Ruime garage van 38 m2. De garage is voorzien van openslaande deuren, 2 ramen, elektra en een wifipunt. De garage heeft ook nog een deur aan de zijkant.

Diversen:
- Energielabel A+.
- Ruime oprit waar meerdere auto's kunnen staan.
- Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping.
- De vloerverwarming kan per kamer geregeld worden.
- De ramen van de keuken/eetkamer en de 1e verdieping zijn draaikiepramen.
- In alle verblijfsruimten op de begane grond en 1e verdieping zijn vaste internetpunten aanwezig.
- Geheel kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Luchtwarmtepomp van het merk Nefit uit 2019.
- Bekabeling voor elektrische auto aanwezig.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2019
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte213 m²
Perceeloppervlakte2300 m²
Inhoud839 m³
Inpandigeruimte3 m²
Buitenruimte21 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Energie
Warm waterelektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte3 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl