Dorpsdijk 2 - Vierpolders

verkocht

Wat een ruimte in dit vrijstaande herenhuis uit 2010 in Vierpolders! De woning heeft een lichte woonkamer, 6 slaapkamers, 3 badkamers, optie voor gastenverblijf/werkruimte/praktijkruimte, een eigen oprit en is op zoek naar nieuwe bewoners! Een ideale woning voor een groot gezin voor nog jaren woonplezier.

De dorpskern van Vierpolders is op loopafstand met daar het multifunctionele dorpshuis 't Dijckhuis voorzien van o.a. een basisschool, peuterspeelzaal, seniorensoos, fysiotherapie en kapper. De voetbal- en tennisvereniging zijn ook op korte afstand bereikbaar. Verder is de woning erg gunstig gelegen ten opzichte van Brielle en Hellevoetsluis met alle benodigde voorzieningen zoals de grote supermarkten, voortgezet onderwijs, winkels en het medisch centrum Brielle. Ook het strand van Oostvoorne en Rockanje is vlakbij.

Begane grond:
Via drie treden bereik je de overdekte entree van de woning. Hal met meterkast, volledig betegeld toilet, vaste trap naar de eerste verdieping en een deur naar de woonkamer. De woonkamer met open keuken is over de gehele lengte van de woning gesitueerd en door de vele raampartijen en hoge plafonds ontstaat er veel lichtinval wat het ruimtelijk gevoel versterkt. De woonkamer geeft toegang tot de voorraadkast, de 1e slaapkamer en de tuin. In de ruime voorraadkast is de wasmachine aansluiting te vinden. De open keuken in een U-opstelling met een 5-pits Smeg gasfornuis, een afzuigkap, een oven, een spoelbak, een koelkast, een vaatwasser en een ontbijtbar/wijnbar. De keuken, woonkamer en de hal zijn voorzien van een mooie tegelvloer. De eerste slaapkamer met laminaatvloer is toegankelijk via de woonkamer. Deze ruime slaapkamer heeft een en-suite badkamer voorzien van een douchecabine, hangend toilet en een dubbele wastafel. Via de openslaande deuren is er toegang tot de tuin. Deze slaapkamer kan eventueel ook worden ingericht als praktijkruimte of werkruimte.

1e verdieping:
Via de vaste trap komen we op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft 2 dakkapellen en een eigen volledig betegelde badkamer met douchecabine, toilet en een wastafel. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn ook beide voorzien van dakkapellen en 1 van de slaapkamers geeft toegang tot het platte dak waar de zonnepanelen geplaatst zijn. De tweede badkamer is ook volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Aangekomen op de 2e verdieping vinden we hier nog eens 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer en een dakraam. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot de ruimte waar de cv-ketel en de mechanische ventilatie staat opgesteld.

Tuin:
De woning heeft een tuin aan de achterzijde en de zijkant van de woning. De tuin heeft een vrijstaande houten berging met elektra en een ruime overkapping waar het gezellig vertoeven is. Verder is de tuin voorzien van een buitenkraan, verlichting, zonwering, een poort aan de voorzijde en een ligging op het zuidwesten. Op de omsloten oprit is het 's morgens al genieten van de ochtendzon. Aan de voorzijde van de woning is er een oprit aanwezig voor een auto en er is een fietsenberging.

Diversen:
- Op de achtergevel een elektrisch zonnescherm met afstandbediening.
- De woning is voorzien van 4 zonnepanelen.
- Geheel voorzien hardhouten kozijnen met dubbel glas.
- De woning heeft energielabel A.
- Uitzicht op het historische kerkje van Vierpolders.
- Basisschool De Tiende Penning ligt op loopafstand.
- Het Maerlant college ligt op slechts 4 minuten fietsafstand.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte169 m²
Perceeloppervlakte208 m²
Inhoud667 m³
Inpandigeruimte4 m²
Indeling
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte4 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl