Frank van Borselenstraat 39 - Brielle

verkocht

Wat fijn als je zo'n huis kunt vinden die precies aan je wensen voldoet! Naast een ruime inpandige garage, een zonnige achtertuin op het zuidwesten en 3 slaapkamers heeft deze woning ook 3 balkons en een vrij uitzicht aan de voorzijde. Met dit type woning kan je spelen met de indeling en kan je bijvoorbeeld de garage inkorten voor een extra kamer of een praktijkruimte.

Vlakbij is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. In de wijk zelf zijn er sportscholen en een medisch centrum aanwezig. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree met de meterkast (vernieuwd). Op de begane grond vind je de inpandige garage en een tuin/hobbykamer. Via deze kamer is er toegang tot de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van plavuizen.

1e verdieping:
Deze verdieping is het centrum van het huis waar zich het dagelijkse leven afspeelt. Overloop met toilet ruimte voorzien van hangend closet, fontein en een vast opbergmeubel. De woonkamer is ruim opgezet, voorzien van een laminaat vloer en een open trap naar de 2e verdieping. De grote ramen zorgen voor veel daglichtinval en de deur geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. De open leefkeuken met kookeiland is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, een oven, een magnetron, een gaskookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. Hier kan je ook de deur met toegang tot het 2e balkon aan de achterzijde vinden. Het balkon is voorzien van zonwering en hier is een aparte kastruimte voor de cv-ketel (Remeha 2016).

2e verdieping:
Op deze verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer te vinden. Er zijn twee slaapkamers aan de voorzijde en 1 slaapkamer, over de gehele breedte, aan de achterzijde van de woning met toegang tot het 3e en laatste balkon met zonwering. Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is ingericht met een grote doucheruimte, hangend closet en dubbele wastafel met meubel.

Garage:
De inpandige garage en tevens berging is over de gehele lengte van de woning en heeft een elektrische sectionaal garagedeur. Verder is de garage voorzien van een uitstortgootsteen, wasmachineaansluiting en een deur naar de achtertuin.

Tuin:
De voor en achtertuin zijn beide goed onderhouden en voorzien van sierbestrating, verlichting, zonwering, borders en sierbeplanting. De achtertuin heeft een achterom.

Diversen:
- Circa een jaar geleden is er een nieuwe groepenkast geplaatst.
- Woning is in oktober 2022 voorzien van kunststof kozijnen (m.u.v. het kozijn aan de achterzijde op de 2e verdieping deze was al voorzien van kunststof kozijnen).
- Geheel voorzien van dubbel glas.
- Achterzijde geheel voorzien van zonwering, begane grond handmatig en 1e en 2e elektrisch met afstandsbediening.
- Voorzijde met mooi vrij zicht op een singel en speelveld.
- Dichtbij voorzieningen als een plaatselijk winkelcentrum, scholen en dergelijke maar ook vlakbij het historische centrum van Brielle

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuisdrive-in woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte126 m²
Inhoud595 m³
Inpandigeruimte27 m²
Buitenruimte20 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte27 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl