Morgen 6 - Brielle

verkocht

Starters opgelet! In de wijk Rugge kan je deze goed onderhouden maisonnette woning vinden met 2 slaapkamers en een zonneterras op het zuidwesten. De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping en heeft een vrijstaande houten berging aan de achterzijde.

Op loopafstand bevinden zich enkele winkels, waaronder een supermarkt, bakker en drogist. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal, garderobe, meterkast met 6 groepen, laminaat vloer en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop, wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. De nette en moderne badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en een designradiator. De twee slaapkamers zijn beide voorzien van draai-kiepramen en een laminaat vloer.

2e verdieping:
Via de vaste trap toegang tot het kook- en eetgedeelte van de woning. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, afzuigsysteem, rvs spoelbak en een 5-pits Etna gasfornuis. Eetgedeelte met dakkapel, intercom, doorgang naar de woonkamer, toilet met hangend closet en fonteintje en kast met de opstelling van de cv-combiketel en mechanische ventilatie. De lichte woonkamer geeft toegang tot het balkon via de schuifpui met insectenhor. De gehele verdieping is voorzien van gestuukte wanden en een laminaatvloer.

Balkon:
Op dit balkon, gelegen op het zuidwesten, is het heerlijk vertoeven met genoeg zonuren per dag. Het balkon is verder voorzien van een elektrisch zonnescherm en een berging.

Berging/schuur:
De vrijstaande houten berging met elektra bevindt zich aan de achterzijde van de woning.

Diversen:
- Instapklare woning.
- Zonneterras gelegen op het zuidwesten.
- Houten kozijnen met HR++ glas.
- VvE bijdrage € 91,- per maand.
- Dichtbij het gezellige centrum van Brielle.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementmaisonnette
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2016
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte74 m²
Inhoud271 m³
Buitenruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinzonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl