Ruggeweg 12 - Brielle

verkocht

Op loopafstand van het buurtwinkelcentrum "Ruggeplein" ligt deze goed onderhouden 2 onder 1 kapwoning met 3 slaapkamers (voorheen 4), ruime woonkamer en keuken, een carport en en aan de achterzijde rustig gelegen aan een doodlopend pad en groen veldje.

Deze woning ligt in de woonwijk "Rugge" met op loopafstand enkele winkels, waaronder een supermarkt, bakker en drogist. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Via de grote voortuin (hoofdtuin) kun je via de voordeur de hal/entree bereiken of kun je via de deur van de voormalige garage via de keuken binnenkomen. In de hal, voorzien van plavuizen, bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast, een vaste kastruimte (garderobe) en het geheel betegelde toilet met fontein. De ruime woonkamer, type doorzon, is voorzien van houten vloerdelen, gestucte wanden, deur naar de achtertuin en er is een allesbrander aanwezig. Vanuit de woonkamer toegang tot de ruime keuken (voormalige garage) met lichtkoepel. De keuken staat aan 1 zijde in een hoekopstelling, de andere zijde is een rechte opstelling en er is een deur naar de voor- en naar de achtertuin. Verder is de keuken voorzien van een dubbele keramische spoelbak met Quooker, 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een magnetron, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Op de vloer liggen dezelfde plavuizen als in de hal.

1e verdieping:
Overloop voorzien van tapijt met toegang tot de slaapkamers, de badkamer en de ruimte van de voormalige badkamer. Deze ruimte is nu ingericht als was- en 2e toiletruimte verder is er een wastafel en de ruimte is geheel betegeld.
De hoofdslaapkamer (voorheen 2) lig aan de voorzijde van de woning en is voorzien van garderobekasten, heeft rolluiken op de ramen en er ligt tapijt op de vloer. Ook is in deze kamer de cv ruimte aanwezig (Atag 2009). De 2e slaapkamer aan de achterzijde is eveneens voorzien van rolluiken en heeft een laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, designradiator en een wastafel met meubel.

2e verdieping:
Ruime 3e slaapkamer en/of werkplek. Deze ruimte is voorzien van 2 dakramen en een tapijtvloer.

Tuin:
Genieten van zon of schaduw dat kan bij deze woning allebei. De voortuin (hoofdtuin) is gelegen op het zuidwesten en de achtertuin gelegen op het noordoosten. De voortuin is voorzien van houten schuttingen, zonwering, deels bestraat, maar verder is er ook gras en groen aanwezig. In de achtertuin die geheel bestraat is staat een ruime houten berging met openslaande deuren en er is een carport.

Diversen:
- 3 slaapkamers (voorheen 4).
- Ruime woonkamer en keuken.
- Carport en een berging.
- In juni 2022 buitenschilderwerk uitgevoerd.
- Rustige ligging aan een doodlopend pad en groen veldje aan de achterzijde.
- Op loopafstand van het buurtwinkelcentrum.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisgeschakelde 2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1970
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte135 m²
Perceeloppervlakte275 m²
Inhoud471 m³
Buitenruimte21 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl