Stadhouder 33b - Brielle

verkocht

Leuk wonen in de geliefde wijk "Nieuwland Oost" in Brielle? Dat kan in deze jonge moderne eengezinswoning die gebouwd is in de karakteristieke Brielse stijl. De woning heeft 3 slaapkamers, een ruime keuken, een keurige badkamer en er liggen 12 zonnepanelen op het dak.

De kindvriendelijke en populaire woonwijk heeft een groot speelveld en een middelbare school. Een klein stukje verder bevindt zich een sportschool en medisch centrum. Daarnaast is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels op korte afstand. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree met de meterkast, het geheel betegelde toilet met hangend closet en wasbakje en de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne open keuken. De keuken staat in een hoek opstelling met een hardstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis (La Germania) met oven, afzuigschouw, vaatwasser, magnetron en een koel- en vriescombinatie. Het keukenraam is voorzien van een rolluik. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin, een houtkachel (met houtvoorraad) en een trapkast. Vanuit de woonkamer is via een deur de trap naar de 1e verdieping bereikbaar. De wanden zijn afgewerkt met spuitwerk en de vloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming als hoofdverwarming.

1e verdieping:
De overloop met een vaste trap naar de zolder en toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer. De volledig betegelde badkamer heeft een inloopdouche, ligbad, wastafel met meubel, hangend closet en een design radiator.
De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een schuifdeuren kast, airconditioning en rolluiken. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde en is ook voorzien van rolluiken. De vloer op deze verdieping is voorzien van tapijt.

2e verdieping:
Overloop met aparte technische / wasruimte met tegelvloer. Hier bevindt zich de wasmachine aansluiting, mechanische ventilatie eenheid, cv ketel (Intergas 2018) en de omvormer voor de zonnepanelen.
Vanuit de overloop toegang tot de 3e slaapkamer met dakraam en een in de wandbetimmering opgenomen slaapplaats (bedstee). In deze kamer is in de nok een bergzolder aanwezig bereikbaar via een luik. De vloer is afgewerkt met tapijt.

Tuin:
De voor- en achtertuin zijn netjes aangelegd. De achtertuin is grotendeels betegeld en heeft een buitenkraan, plantenborder, houten schuttingen en een houten berging. De tuin is ook via een achterom bereikbaar en is gelegen op het noordoosten

Berging:
Achterin de achtertuin bevindt zich een houten berging met dubbele deur (ideaal om een motor in de berging te kunnen plaatsen) die voorzien is van elektra.

Diversen:
- Fraaie binnendeuren.
- 12 zonnepanelen geïnstalleerd in 2019.
- Camera op de voor- en achtergevel met recorder en beeldscherm.
- In kindvriendelijke en geliefde wijk gelegen.
- Volledig geïsoleerd.
- Energielabel A.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2017
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte119 m²
Inhoud427 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl