Gaarde 6 - Brielle

verkocht

Een ruime 2 onder 1 kapwoning op 331 m2 eigen grond met een vrij uitzicht over het polderlandschap aan de rand van Brielle. De woning heeft een eigen oprit, garage en 3 slaapkamers.

Op loopafstand zijn er enkele winkels te vinden, waaronder een supermarkt. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree, meterkast, trapopgang met traplift naar de 1e verdieping, toegang tot de garage, de woonkamer en het toilet. Toilet met hangend closet en fonteintje. De lichte woonkamer heeft een schuifpui naar de achtertuin. De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, close-in boiler, oven, koelkast en apothekerskast. Op de begane grond vloer liggen plavuizen met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De 1e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een vaste kastenwand en een dakkapel. De ouderslaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) ligt aan de achterzijde en heeft eveneens een vaste kastenwand en een dakkapel. De 3e slaapkamer is gesitueerd boven de garage en heeft een dakraam en een vlizo trap naar de bergzolder. De badkamer heeft een inloopdouche, hangend closet, wastafel en een spiegelkast. De vloer op de 1e verdieping is voorzien van marmoleum.

2e verdieping:
Grote open ruimte waar makkelijk een 4e slaapkamer te realiseren is. Op deze verdieping bevindt zich de opstelling van de cv-ketel, de mechanische ventilatie en de wasmachine en droger aansluiting. Er zijn knieschotbergingen, een dakraam, een vlizo trap naar de bergzolder en de vloer is afgewerkt met marmoleum.

Garage:
De garage heeft een elektrische sectionaal deur, een aparte zijdeur (uitkomend aan de voorzijde), elektra, water en een keukenblok.

Tuin:
Voortuin met oprit, achtertuin met uitgang via de zijtuin. De achtertuin is gelegen op het noordwesten, heeft een buitenkraantje en een terras aan de watersingel met een mooi vrij uitzicht.

Diversen:
- De woning is geheel geïsoleerd (m.u.v. de garage) en voorzien van dubbel glas.
- Aan de voorzijde van de woning is er een eigen oprit.
- Vanuit de woning een vrij uitzicht over de polders en landerijen van Brielle.
- Op loopafstand van het centrum van Brielle met al haar voorzieningen.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1986
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte133 m²
Perceeloppervlakte331 m²
Inhoud519 m³
Inpandigeruimte19 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Inpandigeruimte19 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl