Turfkade 15-15A - Brielle

verkocht

Representatief horeca pand met separate woning met balkon op de verdieping. Thans geheel verhuurd. Het object is gelegen in het centrum “historische Vesting” aan de Turfkade in de gemeente Brielle. (aangewezen als beschermd stadsaanzicht) Deze straat is een mix van woon-/winkel horecapanden en centraal gelegen. De straat kenmerkt zich door haar diversiteit van vastgoed met voornamelijk oude monumentale objecten en is dicht bebouwd. Aan de voorzijde is een breed trottoir en gratis parkeergelegenheid. Begane grond ca. 106 m2 bvo alsmede verdieping met ca. 138 m2 woonruimte.

Brielle is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland gelegen op het eiland Voorne. De gemeente telt 17.182 inwoners. Naast de stad Brielle zelf omvat de gemeente ook de dorpen Vierpolders en Zwartewaal. Brielle zelf heeft 13.475 inwoners. De gemeente maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Locatie
Het centrum ligt nabij de N218, de doorgaande weg door Voorne Putten naar Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis. Brielle is bereikbaar via de N218 (Groene Kruisweg), die via de N57 weer in verbinding staat met de A15/N15 richting Rotterdam en het Europoort gebied en de beide Maasvlakten. Via de N57 is er ook een goede verbinding met GoereeOverflakkee en de Zeeuwse eilanden. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gewaarborgd door enkele streekbuslijnen, onder meer van en naar Spijkenisse centrum (metro).

Vrij parkeren kan in de parkeervakken en voor een deel van de parkeerplaatsen (de blauwe zone) geldt een parkeerduur van maximaal twee uur. Net buiten de Vesting, bij de Thoelaverweg, heeft Brielle een groot gratis parkeerterrein.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Brielle
Sectie: B
Nummer: 2643 en 4664
Eigen grond: Ja
Perceel oppervlakte: ca.145m²
Bouwjaar: nieuwbouw/ verbouwing 2015
Oppervlakte BVO:
Horecaruimte begane grond bedraagt ca. 106m²
Separate woning op de verdieping bedraagt ca. 138m²

Kerngegevens huuropbrengsten per jaar:
Geheel verhuurd
Bedrijfsruimte: € 19.098,24 per jaar, expiratiedatum 31 augustus 2023
Woning: € 14.102,88 per jaar expiratiedatum 31 mei 2022
Koopsom: € 575.000,- Kosten Koper

Omschrijving/ indeling:
Begane grond
Turfkade 15 - Horeca is v.v. buitenverlichting, entree, bar met open ruimte ten behoeve van de restauranttafels, meterkast, achtergelegen keuken, toiletgroep D en H met voorportaal en handwasbakje. Volledig betegelde wanden en vloer, bergruimte en entree tot de achterzijde.

Turfkade 15A - Woning met eigen entree na gezamenlijke gang, meterkast, bergruimte (fietsenberging) toegangsdeur/ voordeur met trapopgang naar de woonverdieping. 1e verdieping, toiletruimte met betegelde wanden en v.v. fonteintje. Overloop met bergruimte v.v. CV- installatie, aan de havenzijde/ voorzijde woonkamer met open keuken. Slaapkamer I, Betegelde badkamer met doucheruimte, wastafel en wasmachineaansluiting, Slaapkamer II achterzijde met toegang tot het balkon, bergruimte op de zolderverdieping (ca. 15m²).
Balkon/ Buitenruimte: achterzijde, zonzijde, ca. 16 m2.

Erfdienstbaarheden:
Ten behoeve van het perceel kadastraal bekend gemeente Brielle, sectie B nummer 4643, plaatselijk bekend Nobelstraat 17, als heersend erf en ten laste van het gekochte, als dienend erf, een erfdienstbaarheid van overpad om te allen tijde uit- en toegang te hebben naar de Turfkade via de door de koper in de hiervoor bedoelde erfafscheiding aan te brengen poort. De toegang zal door beide partijen vrijgehouden worden en niet worden gebruikt voor opslag van bijvoorbeeld kliko’s, om zodoende een maximale vrije doorgang te behouden. *dit is de bestaand gang vanaf de Turfkade.

Energielabel:
Is voor dit object een A label.

Technische specificatie:
- Paalfundering
- Constructie van metselwerk
- Gevels v.v. metselwerk
- Beton vloeren
- Ramen en kozijnen van hout met dubbel glas
- Dak v.v. pannen
Het geheel is opgetrokken van metselwerk v.v. stuc, pannendak op dakconstructie van hout en staal. De winkelpui is van hout v.v. dubbele beglazing. De verdieping zijn houten kozijnen met dubbele beglazing v.v. draai-kiepramen. Begane grond en verdiepingsvloer van beton en zolder v.v. houten vloer. Centrale verwarming middels CV- installatie en radiatoren.

Bouwkundige staat:
Het gehele object is in goede staat in relatie tot de ouderdom van het pand.

Installatie en voorzieningen:
Turfkade 15
- Tegelvloer
- Systeemplafond met verlichting
- Centrale- en vloerverwarming
- Mechanische ventilatie

Turfkade 15A
- Laminaatvloer
- Gestucte wanden
- CV met radiatoren
- Keukeninrichting met spoelbak
- Volledig betegelde badkamer v.v. douche en wastafel
- Aansluiting nutsvoorzieningen
- Mechanische ventilatie

Aanvaarding:
In overleg. Bij interesse is het mogelijk om de huurcontracten en bijlages in te zien.

Voorbehoud:
Eventuele biedingen zullen ter goedkeuring worden voorgelegd aan opdrachtgever. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Disclaimer:
Deze informatie is door De Vreij Makelaardij en De bedrijfsadviseur met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds en verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbelegging
Bouwvormbestaande bouw
Statusverkocht

Locatie

Ik wil graag:

logo

De Vreij Makelaardij

Zuidpsuistraat 1-b

3231 AW BRIELLE

0181-745585

info@devreijmakelaardij.nl

www.devreijmakelaardij.nl