Frank van Borselenstraat 13 - Brielle

verkocht

Een royale drive-in woning met 3 balkons, 4 slaapkamers, hobby/kantoorruimte, zonnepanelen en met een zonnige achtertuin op het zuidwesten.

Deze drive-in-woning ligt in de woonwijk "Rugge" met op loopafstand enkele winkels, waaronder een supermarkt, bakker en drogist. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Ruime hal/entree met een plavuizen vloer, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de hobby/kantoorruimte en een slaapkamer. De hobby/kantoorruimte is voorzien van een wastafel en een deur naar de bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken is er nog een deur naar de achtertuin. Vanuit de hobby/kantoorruimte is er ook een doorgang naar de berging (voormalige garage). De slaapkamer heeft ook een deur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Via de trap kom je op de overloop met een trap naar de 2e verdieping en het geheel betegelde toilet met fontein. Door de openslaande deuren kom je in de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een deur naar het balkon. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met een deur naar het 2e balkon.
De keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van een kookplaat met afzuigkap, magnetron, oven, koelkast en een vaatwasser. Vanaf het 2e balkon is er een deur naar de bergruimte waar de cv combi ketel (Remeha 2005) en de omvormer van de zonnepanelen staan opgesteld. Tevens kun je via de trap zo naar beneden de tuin inlopen. De 1e verdiepingsvloer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

2e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers voorzien van een laminaatvloer en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een aparte kledingkast ruimte/kamer en een deur naar het 3e balkon. De badkamer is voorzien van een doucheruimte, toilet, ligbad, wastafel met meubel en een designradiator.

Tuin:
De achtertuin, gelegen op het zonnige zuidwesten, is bestraat en heeft verder een tuinhuis/berging en een achteruitgang.

Berging:
Via de voorzijde te bereiken inpandige berging (voormalige garage) voorzien van een elektrische sectionaaldeur en elektra.

Diversen:
- Voorzien van zonnepanelen (2018).
- Woning is voorzien van kunststof kozijnen (m.u.v. het kozijn aan de achterzijde op de 2e verdieping).
- Bijna geheel voorzien van dubbel glas (m.u.v. kozijn achterzijde 2e verdieping en deur bijkeuken naar tuin).
- Voorzijde met mooi vrij zicht op een singel en speelveld.
- Achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten.
- Dichtbij voorzieningen als een plaatselijk winkelcentrum, scholen en dergelijke maar ook vlakbij het historische centrum van Brielle.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuisdrive-in woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte153 m²
Perceeloppervlakte126 m²
Inhoud512 m³
Inpandigeruimte7 m²
Buitenruimte14 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte7 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl