Honte 202 - Brielle

verkocht

Dit ruime appartement gelegen op de 2e verdieping van het gebouw "Suthmare" ligt aan de rand van de wijk Nieuwland en heeft een riante woonkamer, 1 groot balkon op de westzijde en 2 balkons op het zuidwesten.

Vlakbij is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, sportaccommodaties, medisch centrum, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Afgesloten entree, postbussen, intercom, bergingen, trappenhuis en lift.

2e verdieping:
Entree van de woning, royale hal met videofoon, meterkast, kast met opstelling van de cv-ketel (AWB 2010) en berging met de wasmachine aansluiting en mechanische ventilatie eenheid. Het toilet met closet en fonteintje is tot de helft betegeld. Riante zon gerichte woonkamer met 1 groot balkon op het westen en 1 balkon op het zuidwesten, tapijt en open keuken. De keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak en koelkast. 2e hal met toegang tot de badkamer en de 2 slaapkamers. Badkamer met ligbad, toilet, wastafel, douche en grotendeels betegeld. De ruime slaapkamer heeft een tapijtvloer, kastruimte en toegang tot het 3e balkon gelegen op het zuidwesten. De tweede slaapkamer heeft eveneens kastruimte en een laminaatvloer.

Berging:
De berging is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex.

Diversen:
- Zonnige ligging.
- Het appartement is voorzien van dubbel glas.
- De VvE bijdrage is € 185,- per maand.
- Gelegen in de geliefde wijk Nieuwland, nabij supermarkten, winkels, bushalte en het gezellige centrum van Brielle.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementportiekflat
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1992
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte95 m²
Inhoud294 m³
Buitenruimte12 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl