Scharloo 28 - Brielle

verkocht

In de prachtige historische binnenstad van het pittoreske Brielle ligt deze karakteristieke en luxe afgewerkte 2 onder 1 kapwoning. De woning is met zorg door de eigenaren afgewerkt en heeft o.a. een prachtige keuken en badkamer. Aan de achterzijde een mooie ligging aan de Brielse stadswal en de zonnige tuin op het zuidoosten.
Een woning waar je werkelijk zo in kunt!

Door de centrale ligging midden in het centrum zijn alle voorzieningen zoals de supermarkt, winkels en het terras op loopafstand! Geniet van het uitzicht vanuit je voordeur op de haven. Liever een dagje naar het strand? Dan ben je natuurlijk ook zo in Rockanje. Verder kom je met de uitvalswegen A15, N218 en de N57 zo in Rotterdam, Zeeland of verder…. Kortom, een heerlijke plek om te wonen.

Begane grond:
De fraaie dubbele voordeur ligt in het voortuintje die omheind is met een smeedijzeren hekwerk en een klassieke Engelse brievenbus heeft. Entree met schoenenkast en kapstok, verder de meterkast, trap naar de verdieping, het toilet, de berging en toegang tot de woonkamer. Het luxe toilet is voorzien van een hangend closet en een rechthoekige fontein set met handdoekrek. De berging is voorzien van de was- en droger aansluiting. De heerlijk lichte woonkamer heeft een pvc vloer in visgraat motief, fraai balken plafond, gestucte muren en er is een deur naar de achtertuin. De luxe keuken heeft dezelfde visgraat pvc vloer en bestaat uit een rechte opstelling en een eiland waar je met het ontbijt heerlijk aan kunt zitten. De keuken is voorzien van moderne apparatuur, zoals een 6-pits Bertazzoni gasfornuis met oven en design headroom afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken is de berging met een barndeur ook nog te bereiken, handig te gebruiken als provisie ruimte! De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met vide en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een zijraam, dakraam, spiegelkast en knieschot bergruimte. De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft de dakspanten sfeervol in het zicht en een dakkapel. Aan de achterzijde ligt de 3e slaapkamer ook met de sfeervolle dakspanten en een dakraam. De slaapkamers hebben tapijt op de vloer. De prachtige en luxe badkamer bestaat uit een inloopdouche, ligbad, groot wastafelmeubel met 2 waskommen, hangend closet en een design radiator. Via de overloop is met een vlizotrap nog een bergvliering bereikbaar, hier staat de cv ketel opgesteld (Remeha 2020).

Tuin:
Via de woonkamer kom je in de onderhoudsarme en sfeervolle achtertuin terecht. De achtertuin heeft een prachtige ligging met vrij uitzicht op de groene stadswal. De tuin is deels bestraat en er is een gedeelte met kunstgras, ook is er een houten berging aanwezig. Daarnaast is de tuin lekker zonnig op het zuidoosten gelegen. De tuin is via een poort aan de zijkant van de woning te bereiken.

Diversen:
- Beschermd stads- en dorpsgezicht.
- Erfdienstbaarheid van overpad/achteruitgang van toepassing voor de buren nr. 27.
- Volledig voorzien van dubbel glas.
- De inboedel is eventueel ter overname, dan kun je na de overdracht direct beginnen met wonen.
- Via de net aangelegde loopbrug over de haven sta je binnen een oogwenk op de Turfkade en loop je zo de diverse winkels, cafeetjes en restaurantjes in.
- Aan de haven gelegen met parkeerruimte voor de deur.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte107 m²
Perceeloppervlakte185 m²
Inhoud379 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan water, in centrum en vrij uitzicht
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl