Boterstraat 19 - Brielle

verkocht

Knusse (starters)woning midden in de historische vesting van Brielle.
Oorspronkelijk gebouwd als werkplaats/pakhuis is het object omstreeks 2016/2017 volledig verbouwd naar een charmant woonhuis met 2 slaapkamers. Gelegen in de gezellige Boterstraat met de winkelstraat en de haven om de hoek is het hier prettig wonen vlakbij alle faciliteiten.

De oude vestingstad Brielle heeft verschillende voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels op loopafstand. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Via de entree kom je in de ruime hal voorzien van plavuizen met de meterkast, vaste bergkast, open trap naar de 1e verdieping, een werkkast en het geheel betegelde toilet met hangend closet en fonteintje.
Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met open keuken ook voorzien van een plavuizen vloer.
De keuken staat in een hoekopstelling en kijkt gezellig uit op de Boterstraat. De keuken is voorzien van een kookplaat met afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en een vaatwasser.

1e verdieping:
Overloop voorzien van een dakraam en met de opstelling van de cv combi ketel (Intergas 2009) en de wasmachine/droger aansluiting. Tevens de deur naar de badkamer die voorzien is van een douche, wastafel met meubel en een toilet. De overloop gaat door in een open ruimte met 2 dakramen die voor verschillende functies kan worden ingericht (kastenkamer, werkruimte ed.). Van hieruit toegang tot de 2 slaapkamers beide voorzien van een dakraam.
Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.

Diversen:
- 2 slaapkamers.
- Midden in het centrum en dichtbij alle voorzieningen.
- Voormalig pakhuis.
- De woning heeft geen tuin en geen separate berging.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1925
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte80 m²
Perceeloppervlakte51 m²
Inhoud289 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuingeen tuin

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl