Geuzenstraat 20 - Brielle

verkocht

In het historische centrum van Brielle is deze sfeervolle woning gelegen, met 2 slaapkamers en een diepe achtertuin op het zuiden op 129 m² eigen grond.

De woning ligt middenin het centrum vlakbij de haven en je loopt zo de hoofdstraat in met allerlei winkels en horeca. In Brielle zijn 4 basisscholen, 3 scholen voor voortgezet onderwijs en 1 mbo school. Ook stoppen er diverse bussen die je naar naastgelegen dorpen en grote steden brengen. Met de auto ben je via de N218 en N15 zo op de A15 die weer aansluit op de A4, A16 en A20. In een kwartiertje ben je in Spijkenisse en Rotterdam is slechts een half uur rijden. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar. Kan het nog idealer?

Begane grond:
Hal/entree met de meterkast en een gedeeltelijk betegeld toilet met closet en fontein.
Vanuit de hal kom je in het woongedeelte met een open keuken in landelijke stijl. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een SMEG 6-pits gasfornuis, afzuigschouw, koel- en vriescombinatie en een vaatwasser. In de keuken is de trap (met trapkast) naar de 1e verdieping.
De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft openslaande deuren naar de diepe zonnige achtertuin.
De vloer is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.
De royale hoofdslaapkamer aan de achterzijde heeft een prachtige balkenconstructie. Aan de voorzijde bevindt zich de 2e slaapkamer met een vaste trap naar de bergzolder. De vloer is voorzien van houten vloerdelen.
De geheel betegelde badkamer heeft een wastafel en een klassiek vrijstaand bad op pootjes. Ook bevindt zich hier de de aansluiting voor de wasmachine.

Zolderverdieping:
De ruime bergzolder met een hoogte van 3,4 meter is voorzien van een Velux dakraampje en de opstelplaats van de cv-combiketel (Nefit Proline 2016), op de vloer ligt laminaat.

Tuin:
De 20 meter diepe achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en heeft deels schuttingen, een terras en borders. Via een looppad kom je halverwege de tuin bij de berging en achterin de recent geplaatste houten overkapping met een achteruitgang. De stenen berging (in oude stijl) is voorzien van een zadeldak en elektra.

Diversen:
- Ligt op steenworp afstand van winkels en horecagelegenheden in het hartje van het historische centrum.
- Een diepe achtertuin op het zuiden.
- Openslaande deuren naar de achtertuin.
- Recent geplaatste overkapping in de achtertuin.
- Grotendeels dubbelglas.
- Let op; De woonoppervlakte is formeel 8 m2 kleiner als weergegeven (73 m2). De zolderverdieping heeft een dakraam 0,35 m2 i.p.v. groter dan 0,5 m2.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte73 m²
Perceeloppervlakte129 m²
Inhoud256 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl