Dijckpotingen 23 - Vierpolders

verkocht

Een goed onderhouden tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige achtertuin op het zuidoosten. De woning ligt in het landelijk gelegen dorp Vierpolders (gemeente Brielle) met dichtbij de vestingstad Brielle, het strand en de duinen.

De woning is gelegen op loopafstand van de dorpskern van Vierpolders. De voetbal- en tennisverenging liggen op loopafstand. Verder is de woning erg gunstig gelegen ten opzichte van Brielle en Hellevoetsluis met alle benodigde voorzieningen als de grote supermarkten, voortgezet onderwijs, winkels en het medisch centrum Brielle. Ook het strand van Oostvoorne en Rockanje is vlakbij.

Begane grond:
Entree/hal met trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast, een trapkast, een gedeeltelijk betegeld toilet met hangend closet en toegang tot de woonkamer.
Doorzonwoonkamer met open keuken met de deur naar de achtertuin. De keuken staat in een hoekopstelling en heeft een gasfornuis, afzuigkap en dubbele spoelbak. De gehele begane grond vloer is voorzien van plavuizen.

1e verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, een vaste kast en toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van tapijt en de 2 slaapkamers aan de achterzijde van laminaat. De badkamer heeft een douchecabine, wastafelmeubel, toilet en designradiator.

2e verdieping:
Voorzolder met een dakraam en de opstelling van de cv-combiketel en wasmachine en droger aansluiting.
Toegang tot de 4e slaapkamer met dakraam en 2 vaste kasten.

Tuin:
De voortuin is netjes onderhouden en gelegen aan het trottoir. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heeft een vrijstaande stenen berging, een achterom, zonwering aan de achtergevel en een buitenkraan.

Berging:
Een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra.

Diversen:
- De woning is geheel voorzien van dubbel glas.
- 4 slaapkamers.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte118 m²
Perceeloppervlakte126 m²
Inhoud400 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl