Brielse Rak 67 - Brielle

verkocht

Deze leuke en uitstekend onderhouden tussenwoning met oprit, 3 slaapkamers en heerlijk zonnige achtertuin is gelegen op een perceel van 140 m2 in de geliefde en rustige wijk Nieuwland te Brielle.

Vlakbij is het centrum van de historische vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. In de wijk zelf zijn er sportscholen en een medisch centrum aanwezig. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met de meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, het toilet met fonteintje en de toegang tot de woonkamer. De lichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin, een trapkast en een open keuken. De keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van een inductie kookplaat met afzuigkap, oven, koel- en vriescombinatie, vaatwasser, boiler en een spoelbak.
De begane grond vloer is voorzien van plavuizen en in de woonkamer en keuken is vloerverwarming aanwezig.

1e verdieping:
Overloop met de trapopgang naar de 2e verdieping, apart toilet en toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.
Aan de achterzijde van de woning een riante hoofdslaapkamer (voorheen 2) met rolluiken en de andere slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ruime douche, wastafelmeubel met spiegelkast en radiator. De 1e verdiepingsvloer is voorzien van een massief houten vloer.

2e verdieping:
Bovenaan de trap de deur met toegang tot een riante 3e slaapkamer.
Deze lichte ruimte is voorzien van een dakkapel, dakraam en knieschotbergingen. In een vaste kastenwand de opstelling van de cv combi-ketel (AWB 2011) en de aansluiting voor de wasmachine. De vloer is voorzien van laminaat.

Tuin:
Ruime voortuin met bestrating, borders en oprit voor een auto. De achtertuin ligt op het zonnige zuidoosten en is netjes aangelegd met houten schuttingen, bestrating en borders. Verder is er een houten berging met elektra, achteruitgang en zit er op de achtergevel een zonnescherm.

Diversen:
- Geheel dubbel glas.
- Vloerverwarming op de begane grond (woonkamer en keuken).
- 3 slaapkamers.
- Oprit voor 1 auto.
- Tuin op het zuidoosten.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1993
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte104 m²
Perceeloppervlakte140 m²
Inhoud356 m³
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl