Coosenhoekstraat 4 - Vierpolders

verkocht

In het landelijk gelegen dorp Vierpolders (gemeente Brielle) en dichtbij de vestingstad Brielle, het strand en de duinen ligt deze ruime tussenwoning aan een autovrij pleintje met 4 slaapkamers, nette open keuken en heerlijk luxe badkamer. Een woning waar je zo in kan!

De woning is gelegen op loopafstand van de dorpskern van Vierpolders. De voetbal- en tennisverenging liggen om de hoek. Verder erg gunstig gelegen ten opzichte van Brielle en Hellevoetsluis met alle benodigde voorzieningen als de grote supermarkten, voortgezet onderwijs, winkels en het medisch centrum Brielle. Ook het strand van Oostvoorne en Rockanje is vlakbij.

Begane grond:
Entree/hal met de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast (vernieuwd), een trapkast, de toiletruimte (v.v. hangend closet en wasbakje met onderkast) en de toegang tot de woonkamer. De doorzonwoonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel, screen aan de voorzijde en heeft verder een open keuken met de deur naar de achtertuin. De nette keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van een inductie kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser. De begane grond is voorzien van een parketvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een elektrisch rolluik en inbouwspots in het plafond. Aan de achterzijde van de woning de andere 2 slaapkamers met elektrische rolluiken en hier ook inbouwspots. 1 van deze slaapkamers heeft ook nog een vaste kastruimte. De luxe badkamer heeft een douchecabine met regendouche, handdouche en inbouwnissen (erg handig voor de shampoo ed.). Verder een riante wastafel met meubel en spiegelkast, een hangend toilet, een designradiator en inbouwspots.

2e verdieping:
Overloop met de opstelling van de cv combi ketel (Intergas 2011), de wasmachine- en droger aansluiting, opstelling van de mechanische ventilatie eenheid, knieschotbergruimte, wastafel, dakraam en de toegang tot de 4e slaapkamer. De lichte 4e slaapkamer is net als de overloop voorzien van een dakraam.

Tuin:
Voor- en achtertuin. De voortuin is gelegen aan een autovrij pleintje met gras, beplanting, openbare verlichting en de stoep. De voortuin zelf is netjes aangelegd met bestrating en plantenborders. De verzorgde en gezellige achtertuin is voorzien van houten schuttingen, is deels bestraat en deels voorzien van gras en plantenborders. Verder staat er achterin de tuin een stenen berging en is er een achteruitgang. De achtertuin is gelegen op het noordwesten.

Diversen:
- Ruime woning met 4 slaapkamers.
- Nette keuken en luxe badkamer.
- Elektrische rolluiken op de 1e verdieping en screen aan de voorzijde in de woonkamer.
- De woning is geheel voorzien van dubbel glas (m.u.v. de voordeur).
- Aan de voorzijde autovrij aan een pleintje gelegen.
- Goed onderhouden woning die je zo kunt betrekken.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1970
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte114 m²
Perceeloppervlakte140 m²
Inhoud395 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl