Frank van Borselenstraat 41 - Brielle

verkocht

DE KIJKMIDDAGEN DIE GEPLAND ZIJN VOOR DEZE WONING ZITTEN INMIDDELS VOL EN HOUDEN WIJ EEN RESERVELIJST AAN.

Heb jij twee rechterhanden? Dan kun je met wat liefde en aandacht van deze royale drive-in-woning jouw paleisje maken! De woning kijkt aan de voorzijde mooi uit over een singel en speelveld en is gelegen op 126 m² eigen grond.

Deze drive-in-woning ligt in de woonwijk "Rugge" met op loopafstand enkele winkels, waaronder een supermarkt, bakker en drogist. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Ruime hal/entree met een plavuizen vloer, de meterkast en een trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de garage en de hobby/tuinkamer. De hobby/tuinkamer heeft een wastafel en een trapkast, via de achterdeur stap je de zonnige achtertuin in.

1e verdieping:
De overloop met een trap naar de 2e verdieping, gedeeltelijk betegeld toilet met fontein en via een glazen wand met deur is er toegang tot de woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een deur naar het balkon en op de vloer ligt parket. Aan de achterzijde bevindt zich de hoekkeuken met een deur naar het 2e balkon.
Vanaf het 2e balkon is er een deur naar de bergruimte waar de cv combi ketel (2013) staat opgesteld.

2e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 een wastafel heeft. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon.
De badkamer is voorzien van een doucheruimte, toilet, ligbad, wastafel en een radiator.

Tuin:
De achtertuin, welke is gelegen op het zonnige zuidwesten, is deels bestraat en deels voorzien van grind en heeft een achteruitgang.

Garage:
Een zeer ruime garage voorzien van een kanteldeur, elektra en een wateraansluiting met aan de achterzijde een deur naar de achtertuin. Ook bevindt zich hier de wasmachine aansluiting.

Diversen:
- Er is een niet-zelfbewoningsclausule van toepassing (de woning is langere tijd verhuurd geweest).
- Bouwjaar van de woning is 1969.
- Voorzijde met uitzicht op singel en speelveld.
- Achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.
Dichtbij voorzieningen als een plaatselijk winkelcentrum, scholen en dergelijke maar ook vlakbij het historische centrum van Brielle!

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Kenmerk woonhuisdrive-in woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte132 m²
Perceeloppervlakte126 m²
Inhoud450 m³
Inpandigeruimte29 m²
Buitenruimte15 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte29 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl