Lenaert Vechelstraat 65 - Brielle

verkocht

Ben je op zoek naar een leuke eengezinswoning in de woonwijk "Rugge"? Dan is deze goed onderhouden hoekwoning met 3 slaapkamers en een zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten misschien wel wat voor jou!

Op loopafstand bevinden zich enkele winkels, waaronder een supermarkt, bakker en drogist. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Hal/entree met de meterkast (vernieuwd), een gedeeltelijk betegeld toilet met hangend closet, de trapopgang naar de 1e verdieping en een trapkast. Vanuit de hal is er toegang tot de lichte woonkamer die voorzien is van airconditioning. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken en via de dubbele openslaande deuren stap je zo de zonnige achtertuin in. De moderne open hoekkeuken is tot aan het plafond betegeld en heeft 2 bovenkasten met inbouwspots. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, schuine afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en Quooker kokend water kraan. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en op de vloer ligt een lichte plavuizen vloer met vloerverwarming als bijverwarming. Het woonkamerraam aan de voorzijde is nog voorzien van een screen.

1e verdieping:
De overloop heeft een luik die d.m.v. een vlizotrap toegang biedt tot de zolder, verder is er toegang tot een inloopkast, de 3 slaapkamers en de badkamer. Alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en een laminaat vloer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft airconditioning. De volledig betegelde badkamer heeft een inloopdouche, wastafel met meubel en een toilet met hangend closet.

2e verdieping:
Via een vlizotrap is er toegang tot de open bergruimte met een dakraam. Hier is ook de opstelling van de CV-combi ketel (Atag 2015) en de mechanische ventilatie eenheid.

Tuin:
De verzorgde achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is grotendeels voorzien van sierbestrating en schuttingen. In de achtertuin staat ook de aangebouwde stenen berging met de aansluiting voor de wasmachine en droger. De achtergevel is voorzien van een zonnescherm en verder is er een buitenkraan en een zijuitgang.

Diversen:
- Volledig dubbel glas.
- Tuin gelegen op het zuidwesten.
- Openslaande kunststof deuren naar de achtertuin.
- De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van airconditioning.
- Achtergevel met zonnescherm en voorzijde met screen.
- De woning is gelegen in de woonwijk Rugge, nabij het buurtwinkelcentrum Ruggeplein.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuiseindwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1967
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte87 m²
Perceeloppervlakte146 m²
Inhoud392 m³
Inpandigeruimte20 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingaangebouwd steen
Inpandigeruimte20 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl