Nobelstraat 91 - Brielle

verkocht

Midden in het gezellige centrum van het vestingstadje Brielle ligt dit karakteristieke uitstekend onderhouden herenhuis (rijksmonument) met wijnkelder, zonneterras en een eigen parkeerplaats. Een huis van nu met de sfeer van toen!

De oude vestingstad Brielle heeft verschillende voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels op loopafstand. Verder liggen het openbaar vervoer, scholen, supermarkten, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met de meterkast en een gedeeltelijk betegeld toilet met hangend closet en fontein.
De lichte woonkamer heeft een open trap naar de 1e verdieping, een eetgedeelte en via de openslaande deuren is er toegang tot het zonneterras. Langs de trapopgang kom je in de keuken, in een rechte opstelling en met een apart blok, is deze voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en een combi-magnetron. Ook is er een vaste kast en toegang tot een hal met trapkast en de trap naar de wijnkelder. De begane grond is voorzien van stucwerk en heeft een nette laminaatvloer en airconditioning in de woonkamer.

1e verdieping:
De overloop met toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en 2 bergkasten, waarvan 1 met opstelling van de CV ketel (Vaillant 2007) en wasmachine aansluiting. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde en is door middel van een kleine trap bereikbaar. Deze kamer is voorzien van een vaste schuifdeurenkast en airconditioning. De grotendeels betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, toilet met hangend closet, designradiator en een wastafel met meubel. De wanden zijn voorzien van stucwerk en de vloer is voorzien van laminaat.

Zonneterras:
Omsloten terras van circa 4 x 4 meter met een vlondervloer en een pergola met zonwering.
Het terras is op het zuidoosten gelegen.

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerd in 2007.
- Rijksmonument nr. 10816.
- De woning is volledig geïsoleerd.
- Alle voorzieningen in directe omgeving aanwezig.
- Eigen (overdekte) parkeerplaats aan de achterzijde gelegen.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij objecten die ouder zijn dan 40 jaar wordt een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisherenhuis
Type woonhuisgeschakelde woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1726
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte100 m²
Perceeloppervlakte445 m²
Inhoud401 m³
Inpandigeruimte10 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinzonneterras
Bergruimte
Inpandigeruimte10 m²

Locatie

Ik wil graag:

logo

Makelaardij Van Ravens B.V.

Turfkade 12

3231 AR BRIELLE

0181-487120

info@vanravens.nl

www.vanravens.nl